Versplinterd verlangen – Emma Zegers

Versplinterd verlangen – Emma Zegers

versplinterd verlangen
Author:
Genre:
Published: 2019
Page Count: 277
Categorieën: ,
ISBN13: 9789492585424
Als Linde de zanger van haar favoriete band bijna aanrijdt, beseft ze nog niet wat voor impact dit op haar leven zal hebben. Ze geeft knappe rockster Sverre alleen een lift en daarna gaan ze allebei verder met hun eigen leven. Denkt ze. Alles verandert als ze na zijn concert samen op een hotelkamer belanden. Plotseling begint Linde de scheurtjes in haar eigen relatie op te merken. Haar vriend Finn denkt wel erg veel aan…

Vandaag weer een nieuwe blogtour, deze keer van het boek ‘Versplinterd verlangen’ geschreven door Emma Zegers. Toen Dutch Venture Publishing deze online zette wist ik meteen dat ik deze wou lezen, de flaptekst leek namelijk een beetje op het concept van de Full moon serie geschreven door Stefanie Van Mol (een serie waar ik enorm van heb genoten). Ik kon dan ook niet wachten tot deze op de deurmat viel en ik kon beginnen lezen.

‘Versplinterd verlangen’ gaat over Linde, wanneer zij de zanger van haar favoriete band Shattered Dawn – Sverre – bijna omver rijdt zoekt ze er niets achter. Ze besluit om hem een handje te helpen aangezien hij zijn gsm kapot heeft laten vallen en hierdoor google maps niet kan openen om de locatie van zijn repetitie te vinden. Ze geeft hem een lift en hierna denkt ze hem niet meer te zien – behalve op zijn concert dan waar ze samen met haar vriendje Finn  naartoe zal gaan. Maar wanneer Finn plots moet afzeggen en haar vriendin Tessa niet mee kan gaan naar het concert vanwege ziekte besluit ze om er in haar eentje op uit te trekken, denkende dat Sverre haar niet zal herkennen. Maar niets is minder waar want als ze na het concert bij de band wordt geroepen leert ze haar favoriete rocksterren wat beter kennen. Wat een onschuldig etentje moet worden eindigt in een wilde nacht met haar favoriete rockster Sverre. Nadien voelt Linde zich echter schuldig, voelt ze zich nog wel gelukkig in haar relatie met Finn?

Ik stapte redelijk blind in dit boek, ik wist alleen dat het over een meisje ging die haar favoriete rockster ontmoette en dat het een new adult boek was maar dit was dan ook alles wat ik over dit boek wist. Toen ik eenmaal begon te lezen verbaasde me het wel dat er zo’n groot leeftijdsverschil was tussen Linde en Sverre. Het duurde even eer ik hier aan gewend was geraakt, maar nadien stoorde het me niet meer zo erg en kon ik me meer in hun “relatie” vinden. Het is zeker een tof new adult boek wat lekker weg leest, echter voelde het soms wel wat repetitief en langdradig. De verhaallijn van Linde haar moeder met alcoholverslaving was wel een goede toevoeging in het verhaal, zo kan de lezer namelijk zien wat alcoholverslaving met je lichaam kan doen en hoe moeilijk dit is om van af te geraken. Het zorgde ook voor wat spanning in het verhaal aangezien je niet wist waar deze verhaallijn naartoe ging. Echter vond ik dat dat het onderwerp “vreemdgaan” heel licht werd genomen. Zo reageerde Finn en Tessa in dit verhaal heel licht op het feit dat Linde vreemd was gegaan met Sverre, dit zou ik de werkelijkheid denk ik wel een andere reactie uitlokken aangezien het toch iets is wat ‘not done’ is – hoewel het natuurlijk wel gebeurd. Ik vond het dan ook wel goed dat Linde zelf wist dat dit niet kan en zich hier dan ook schuldig door voelde en eerlijk wou zijn tegenover Finn.

Versplinterd verlangen is zeker een leuk new adult boek wat snel leest en een aanrader voor liefhebbers van dit genre. Echter ergerde ik me toch nog aan een aantal puntjes. Ik geef dit boek 3,5 sterren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review