Kwijt – Sandra J. Paul

Kwijt – Sandra J. Paul

Kwijt
Published: 2019
Publisher:
Page Count: 325
ISBN13: 9789082893915
Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden. Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak. Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af…

Vandaag weer een nieuwe blogtour van dit najaar. Deze keer gaat het over het boek “Kwijt” geschreven door Sandra J. Paul. Een thriller waar ik erg naar uitkeek (en zeker omdat Valerie er zo lovend over was – dan weet ik dat het goedkomt haha).

In kwijt volgen we het verhaal van Jim, wanneer hij op een dag wakker wordt weet hij niet waar hij is. Het huis, de huisdieren en spullen komen hem allemaal niet bekend voor. Het blijkt dat Jim 2 jaar van zijn geheugen kwijt is door het gevolg van een zogenaamde “trigger”. Wat die trigger is en waarom hij zijn geheugen kwijt is moet Jim zelf onderzoeken. Wat als je op een dag 2 jaar van je leven verliest, wie kan je dan nog vertrouwen en vooral wat is er in die 2 jaar gebeurt?

Wauw! Dat is het eerste wat in mij opkomt om dit boek te beschrijven. Aangezien Valerie lovend was over dit boek wou ik natuurlijk super graag dat ik het boek ook zo sterk ging vinden en ik moet zeggen dat ik niet werd teleurgesteld! Kwijt is echt een hele goede thriller die je al vanaf de eerste pagina aan het denken zet. Samen met Jim ga je eigenlijk graven in zijn verleden om te achterhalen wat er nu in die 2 jaar tijd is gebeurd. Dit zorgt ervoor dat je steeds op het puntje van de stoel zit omdat je ook niet weet wie je kan vertrouwen en of Jim zelf nog wel te vertrouwen is. Dit boek leest dan ook als een trein en in een mum van tijd heb je het uit. Het einde had ik ook NOOIT kunnen voorspellen want man wat heeft Sandra dit goed weten bijeen te puzzelen. Op ongeveer 2/3de van het verhaal gebeurt er al een grote plottwist die je nadien nog doet huiveren omdat het gewoon zo gruwelijk in detail is geschreven!

Kwijt is dus een ijzersterke thriller die je zeker gelezen moet hebben! En geloof mij het einde zal ook jij NOOIT weten te achterhalen. Ik geef dit boek natuurlijk 5 blinkende en welverdiende sterren en ben enorm blij dat ik mee mocht doen aan deze blogtour en zo het boek heb mogen lezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review