Verleid me – Stefanie Van Mol

Verleid me – Stefanie Van Mol

Verleid me
Series:
Series Number: 1
Published: 2020
Publishers: ,
Page Count: 174
Categorieën: ,
ISBN13: 9789021419077
Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius '85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel. Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als…

Vandaag mag ik een blogtour aftrappen en niet zomaar een blogtour neeee. Namelijk van een zeer bijzonder boek (ook wel bekend als mijn most anticipated release van dit jaar) het is namelijk rond het boek “Verleid me” geschreven door Stefanie Van Mol. Ik kreeg namelijk de geweldige kans van uitgeverij L&M Books om dit boek te lezen en hier iets rond te doen op Leesmeemetmij.

In “Verleid me” volgen we het verhaal van Amélie en Oliver. Wanneer de ster voetbalspeler Oliver ernstig geblesseerd raakt tijdens een voetbalmatch krijgt Amélie de taak om zijn dossier te behandelen. Als jonge dokter is dit namelijk de uitgesloten kans om zich hogerop te werken dus deze kans kan ze absoluut niet laten liggen. Maar wanneer Amélie voor de eerste keer Oliver zijn kamer binnenkomt gebeurt er iets wat de situatie tussen de twee zeer ongemakkelijk maakt. Maar dit weerhoudt Oliver er niet van om zijn pijlen volledig op Amélie te richten en haar rond zijn vinger te winden. Zal hem dit uiteindelijk lukken of houdt Amélie hem op afstand?

Dat dit mijn most anticipated release van 2020 is zegt al redelijk veel. Wie mijn blog volgt weet namelijk dat ik een enorme fangirl ben van Stefanie Van Mol haar Full Moon reeks dus toen ik zag dat ze in 2020 met een nieuw boek op de markt zou komen (en dit bij Uitgeverij Volt) wist ik dat ik dit absoluut wou lezen. Stefanie Van Mol staat er (bij mij) om bekend om een relatie en vooral de spannende seksscènes zo goed neer te schrijven dat ik er helemaal van smul. Als Vlaamse ben ik dan ook zeer trots om te zeggen dat deze boeken van eigen bodem komen en dat Stefanie echt kwaliteit weet te brengen. Hoewel ik eerst vreesde dat het ‘voetbal aspect’ mij niet zou kunnen bekoren heeft Stefanie mij volledig weten te overtuigen. Het heeft mij op geen enkel moment gestoord en ik vond het zelfs leuk om over te lezen aangezien ik zo meer te weten kwam over deze sport. Een zeer leuke toevoeging aan het boek (voor wie haar Full Moon reeks heeft gelezen) is dat ze ook worden benoemd in dit boek – dit vond ik zeer leuk aangezien ik deze reeks fantastisch vond en zo toch nog eventjes een kleine inkijk kreeg in hoe het met de band gaat.

Stefanie heeft met “Verleid me” opnieuw kwaliteit weten neer te zetten en ik kijk nu al enorm uit naar het volgende deel in deze reeks. Het kan dan ook niet anders dan dat ik dit boek 5 welverdiende sterren geef. Dit boek is dan ook zeker een aanrader (en zeker met de paasvakantie in het verschiet) is dit de ultieme guilty pleasure read. Ren dus snel naar jullie boekhandels (of koop het lekker veilig online) en haal dit boek in huis! Het zal jullie niet teleurstellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review