Uit de spotlights – Marthe Verelst

Uit de spotlights – Marthe Verelst

Uit de spotlights
Published: 2021
Page Count: 252
Categorie├źn: ,
ISBN13: 9789464208696

Vandaag mag ik weer meedoen aan een blogtour! Deze keer van het boek Uit de spotlights geschreven door Marthe Verelst. Toen ik de cover van dit boek zag was ik meteen nieuwsgierig naar het verhaal.

Wanneer Eva tijdens een vakantietrip in Londen een jongen tegenkomt in de metro is ze meteen tot hem aangetrokken. Maar voordat de twee elkaar kunnen leren kennen is het moment voorbij en gaan hun beide levens verder. Toch kan Eva deze jongen maar niet uit haar hoofd zetten en wanneer ze hem tijdens een theatervoorstelling op het podium ziet en nadien weer uit het oog verliest is ze vastbesloten om er alles aan te doen om hem terug te vinden.

Ik mocht dit boek proeflezen voor de uitgeverij en werd aardig verrast. Marthe Verelst heeft een zeer aangename schrijfstijl waardoor je wil blijven lezen om erachter te komen of deze personages dan toch hun happy end krijgen. De setting vond ik ook erg leuk aangezien we vooral veel lezen over de theatervoorstellingen in Londen, Marthe Verelst weet dit zo beeldend te schrijven dat ik mezelf ook eventjes in Londen waande en wou dat ik een theatervoorstelling kon meepikken. Het is ook een zeer luchtig verhaal met zeer korte hoofdstukken waardoor het een heerlijk boek is voor tussendoor te lezen.

We volgen het verhaal ook vanuit een wisselend perspectief zodat we zowel Eva haar verhaal als Thomas zijn verhaal kunnen volgen en hoe ze zich beide voelen bij de ontmoeting en hun zoektocht naar elkaar. Dit vond ik wel interessant omdat je zo ook een klein inkijkje krijgt in het leven van Thomas.

Uit de spotlights is dus een zeer leuk boek wat enorm vlot wegleest. Ik ben nu al erg benieuwd naar meer boeken van Marthe Verelst en wat we in het vervolg van haar kunnen verwachten.

Het e-book van Uit de spotlights haal je al snel voor een klein prijsje in huis zodat je meteen kan beginnen met lezen. Ga samen met Eva en haar vriendengroep op zoek naar de mysterieuze krullenbol in de theaterbuurt van Londen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review