Smakelijk eten! – Jane Foster

Smakelijk eten! – Jane Foster

Smakelijk eten!
Author:
Illustrator: Jane Foster
Published: 2020
Publisher:
Page Count: 10
Categorie:
ISBN13: 9789492616920

Uitgeverij Baeckens brengt heel wat leuke prentenboeken uit. Eentje dat er direct voor mij uit sprong was Smakelijk eten! geschreven en geïllustreerd door Jane Foster. Een boek met schuifjes en flapjes en helemaal in het teken staat van onze dagelijkse maaltijden. Ik was dan ook erg benieuwd naar hoe dit boekje dit thema zou aanpakken.

Smakelijk eten! is een schuifboekje met flapjes die je meeneemt doorheen de dagelijkse maaltijden die wij op een dag eten. Van ontbijt tot avondeten alles komt aan bod in dit boek en door de flapjes zorgt het voor veel interactie met het kind.

Smakelijk eten! is een stevig kartonboekje met schuifjes en flapjes waardoor je kind spelenderwijs leert kennismaken met alle maaltijden die wij op een dag eten. Het boek heeft niet echt een verhaal maar is vooral leerrijk en interactief door de schuifjes en flapjes. Zo “vraagt het boekje” om bijvoorbeeld een boterham te smeren en dit kan het kind dan doen doormiddel van een handig schuifje. De illustraties zijn zeer kleurrijk en perfect voor de leeftijdscategorie. Doordat het boek is gemaakt van stevig karton gaat het boek ook heel lang mee, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je kind het boek na een keer uit elkaar trekt. Hierdoor oogt het boek ook echt zeer luxe en mooi – en voor de prijs wat je ervoor betaald is dat dus echt wel heel mooi meegenomen.

Smakelijk eten! past dus perfect bij het thema voeding/ routines aangezien je spelenderwijs leert kennismaken met alle dagelijkse maaltijden die wij eten. Ik ga dit boekje dan ook zeker in de boekenkast van mijn metekindje zetten zodat hij al spelend leert kennismaken met de verschillende maaltijden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review