Punk 57 – Penelope Douglas

Punk 57 – Penelope Douglas

Punk 57
Genre:
Published: 2020
Page Count: 350
Categorie:
ISBN13: 1230003754481

Vandaag doe ik weer mee aan een nieuwe blogtour. Deze keer rond het boek Punk 57 een nieuwe steamy romance uitgegeven door Uitgeverij Tinteling Romance. Toen ik de flaptekst las trok het me enorm aan, haters to lovers? Give me!

In Punk 57 volgen we het verhaal van Misha en Ryen. Wanneer zij in groep zeven elkaar penvriend worden door een misverstand (de leerkrachten denken namelijk dat Misha een meisje is en Ryen een jongen) worden ze vrienden. Jaren sturen ze elkaar brieven waarin ze alles over zichzelf kwijt kunnen zonder dat de ander weet wie de persoon achter de brief is. Ze hebben namelijk een lijst met strikte regels: “Niet sturen via social media, geen telefoonnummers van elkaar en GEEN foto’s” Dit blijkt voor hun te werken aangezien ze een hechte band krijgen met elkaar. Maar zal deze sterke band ook overleven als ze elkaar in het echt ontmoeten?

We volgen het verhaal van Misha en Ryen in duo-perspectief wat ervoor zorgt dat je achtergrond krijgt van beide personages en hun verhaal. Ik zat meteen in het verhaal en begon meteen met complottheorieën te bedenken (that’s how my mind works) over waar het verhaal heen zou gaan. Douglas geeft veel hints waardoor vele plottwists makkelijk te doorgronden zijn (of misschien komt dit omdat ik er echt naar op zoek was?) Hierdoor had ik alle plottwists al vanaf ongeveer 30% van het verhaal door wat er nadien voor zorgde dat het verhaal wat langdradig werd en ik hunkerde naar een paar reveals aangezien er zo toch weer wat spanning in het verhaal kwam. Hoewel ik Misha zijn personage in het eerste hoofdstuk erg leuk vond werd dit toch al snel omgevormd tot een haat voor zijn personage. Vaak had ik dan ook medelijden met Ryen – hoewel haar personage ook verre van perfect is – om wat hij haar allemaal aandeed. Maar het aantrekken en afstoten zorgt ervoor dat de lezer wel betrokken blijft bij het verhaal en Douglas weet veel humor in het verhaal te brengen. Punk 57 is een steamy romance met een donkere verhaallijn. Het is dus niet zomaar een romance, het heeft een verhaal erachter die sterk was en wat veel potentie heeft maar helaas niet goed werd uitgevoerd. Het is zeker wel een verhaal waar je niet te veel bij hoeft na te denken aangezien alles duidelijk wordt uitgelegd door de auteur.

Punk 57 is een boek dat vele zal weten te bekoren maar helaas viel het voor mij een beetje tegen aangezien ik alles al vanaf 30% wist en het hierdoor naar het einde toe langdradig overkwam. Ik geef dit boek dan ook 3,5 sterren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review