Op zoek naar een sint – Pim Lammers

Op zoek naar een sint – Pim Lammers

Op zoek naar een sint
Author:
Illustrator: Hugo van Look
Published: 2020
Page Count: 28
Categorieën: ,
ISBN13: 9789048738441

Uitgeverij Zwijsen heeft weer leuke nieuwe AVI-boekjes voor de feestdagen. Eentje hiervan is Op zoek naar de sint geschreven door Pim Lammers. Een leuk boekje voor deze tijd van het jaar en perfect voor beginnende lezers.

In Op zoek naar een sint volgen we het verhaal van Faat en Jaap. Wanneer ze ’s morgens niets in hun schoen vinden gaan ze teleurgesteld naar school. Hier krijgen ze van de juffrouw te horen dat de sint dit jaar met vakantie is en dus geen cadeautjes zal kunnen brengen dit jaar, het leukste feest van het jaar wordt dus afgelast. Maar dan hebben Faat en Jaap een briljant idee! Ze zoeken een vervanger voor de sint zodat het feest toch kan doorgaan. Zal hun plan lukken of is er maar één echte sint?

Op zoek naar de sint is een leuk boekje voor beginnende lezers. Door het lettertype en de makkelijke woorden is het perfect leesbaar voor jonge kinderen. Het verhaal bevat de nodige spanning en humor, samen met Faat en Jaap ga je op zoek naar een vervanger voor de sint. Ze komen op de gekste ideeën wat enkele grappige situaties oplevert. De illustraties van Hugo van Look passen ook perfect bij het verhaal en zorgt ervoor dat de lezer niet alleen op de tekst let maar ook op de mooie/kleurrijke illustraties.

Op zoek naar een sint is een leuk boekje om voor te lezen of zelf te lezen in deze periode van het jaar! Het boek komt ook in een handig formaat zodat zelfs de jongste lezers kunnen genieten van het verhaal van Faat en Jaap. Een boekje wat perfect past in ieders boekenkast (zowel thuis als op school!)

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review