Ongetemd – Liz Hartevelt

Ongetemd – Liz Hartevelt

Ongetemd
Genre:
Series:
Series Number: 1
Published: 2018
Page Count: 408
Categorie:
ISBN13: 9789082720709
Studeren: een nieuwe periode in je leven, maar wat als het niet is wat je ervan verwacht en je je angsten onder ogen moet zien?

In dit boek volgen we Arabella en zij moet van haar moeder verhuizen en in trekken bij een jongen en niet zomaar een jongen maar het compleet tegenovergestelde van hoe zij is waar Arabella heel verlegen en onzeker is, is haar huisgenoot een enorme flirt, bijdehand en heeft hij een grote mond maar toch een klein hartje. Riley is dus echt niet de ideale jongen waar een moeder haar kind bij wilt laten intrekken. Met zijn piercings,tatoeages en gebrek aan hoge ambitie is hij dus compleet de tegenpool van zijn nieuwe huisgenoot.
Ik vond dit boek heel goed, de auteur weet je vanaf de eerste pagina’s al meteen in het verhaal te sleuren en je wilt absoluut weten wat er met de personages gebeurd. Liz heeft niet alleen een goede schrijfstijl maar ze weet ook perfect uit 2 perspectieven te schrijven aangezien we het perspectief van Arabella en Riley om de beurt volgen. In dit boek zat zowel humor als diepgang door de manier hoe de personages met elkaar omgaan en dit gaf het boek weer een luchtig gevoel, maar toch nemen de personages de tijd om elkaar te leren kennen en elkaar te leren aanvoelen. Dit boek las dan ook lekker weg en ik heb zeker van dit boek genoten.
Aangezien ik van dit boek genoten heb geef ik het ook 4,5/5 sterren, ik kijk zeker uit naar deel 2 en kan nu al niet meer wachten!
Ik mocht deze arc ontvangen doordat ik heb meegedaan aan een loting via Liz haar blog PLUIZENBOL en ik een van de gelukkige was wat werd geloot! Heel erg bedankt Liz!

Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
bookspot: HIER!
bruna: HIER!
E-boek:
bol.com: HIER!
pluizenbol winkel: HIER!
Bekijk de boektrailer:

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review