Fataal spel – Chinouk Thijssen

Fataal spel – Chinouk Thijssen

Fataal spel
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 197
Categorie:
ISBN13: 9789044830910
Zusje, kom alsjeblieft terug. Pap en mam willen bijna de moed opgeven, dat voel ik. Maar dat mag je niet laten gebeuren, Jessie. Je moet snel terugkomen. Dan kunnen we erom lachen hoe je ons in de steek hebt gelaten. Ik beloof je dat we enorm zullen lachen en niet boos zullen zijn. Echt. Kom je dan nu? Alsjeblieft?

In dit boek volgen we Carmen en haar zusje Jessie, ze zijn twee handen op een buik. Op een dag verdwijnt Jessie spoorloos uit het ziekenhuis, het is aan Carmen de taak om uit te zoeken wat er nu precies gebeurd is met haar zusje. Kan hun sterke band die ze hebben Carmen lijden naar de oplossing? Of is dit inderdaad een fataal spel?

Waar moet ik beginnen? Dit boek was ZO goed! Vanaf het eerste hoofdstuk werd ik erin meegezogen en moest ik weten wat er gebeurde met Carmen en Jessie. Chinouk kan personages zo goed neerzetten en hierdoor leef je erg mee met de personages en voel je wat zij voelen. Ik kreeg het op sommige momenten echt benauwd van die boek (op positieve wijze) omdat ik me zo inleefde en er dan weer een heel spannend stukje kwam opzetten. Een leuk aspect van dit boek vond ik het idee dat Carmen en Jessie tweelingzielen zijn dit gaf het boek weer een leuke wending. Hoewel ik wel al een vermoeden had wie 1 van de daders kon zijn (wat ik ook juist had) werd ik toch aangenaam verrast en had ik dit einde NOOIT kunnen bedenken. Dit boek had voor mij wel iets langer mogen zijn aangezien ik nog meer van deze personages wou lezen en dit boek eindigt met een HUGE cliffhanger terwijl er geen deel 2 komt. GIVE ME MORE!!!!
De cover vind ik ook prachtig! De kleuren sprongen er voor mij toch wel uit en de verschillende lettertypes geeft dit boek toch weer een mooie touch. Kortom een prachtige cover bij een prachtig, goed neergezet verhaal.
Dit boek is superspannend en zeker het lezen waard ik geef dit boek dan ook 5/5 sterren en ben erg benieuwd naar Chinouk haar volgende boeken.

Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!
bruna: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review