Mr. Swipe Right – Nicola May

Mr. Swipe Right – Nicola May

Mr. Swipe Right
Author:
Published: 2021
Page Count: 267
Categorie:
ISBN13: 9789020541441
Toen ik de flaptekst las van Mr. Swipe Right werd ik meteen nieuwsgierig naar het verhaal, het leek namelijk op het perfecte feelgood boek wat ik op dat moment even nodig had. Ik vind boeken waar een hoofdpersonage op meerdere dates gaat altijd heel vermakelijk aangezien er heel vaak vreemde en grappige situaties aan bod komen.
In Mr. Swipe Right volgen we het verhaal van Cali, wanneer haar man opeens besluit om ervandoor te gaan met hun personal trainer blijft Cali alleen achter. Na een jaar als single te hebben doorgebracht vindt ze het tijd om haar zoektocht naar iemand nieuw verder te zetten. Ze besluit dan ook om een profiel aan te maken op een datingapp. Hier leert ze al snel enkele mannen kennen waarmee ze op date gaat. Zit er tussen deze verschillende dates de ware voor Cali?
Mr. Swipe Right was een van mijn TBR Thursday boeken van mei en wat ben ik blij dat Valerie dit boek koos aangezien ik dit echt even nodig had, naar het einde van de maand toe snakte ik naar enkele heerlijke feelgood boeken en dit was dan ook zo’n leuk boek waar je je gedachten helemaal kunt uitzetten en je even waant in de wereld van Cali en haar Tinder dates. Dit is het eerste boek wat ik van Nicola May lees en ik ben hierdoor ook heel nieuwsgierig geworden naar haar andere boeken. De lezer wordt meteen in het verhaal gesmeten zonder al te veel uitleg en samen met Cali ontdekken we de wereld van Tinder, aangezien ik zelf al eens op Tinder heb gezeten herkende ik enkele situaties die Cali meemaakt maar al te goed. Het bevat een heerlijke dosis humor wat me meermaals hardop heeft doen lachen aangezien enkele situaties waar Cali in verwikkeld raakt zo herkenbaar zijn en vele lezers zich hier ook in zullen weten te herkennen (of ze nu zelf de Tinder wereld al hebben verkend of niet). Naar het einde toe nam het verhaal wel een wending die ik enorm overdreven vond. Opeens kwamen er enkele plottwists bij die vaak ook overbodig waren waardoor ik het boek minder leuk vond.
Ondanks het einde is Mr. Swipe Right wel een heel leuk feelgood boek. Verken samen met Cali de wereld van Tinder en zijn verschillende type mannen. Dit boek zal vele lezers in hun broek doen plassen van het lachen aangezien Nicola May een heerlijk, vlotte schrijfstijl heeft. Dit is dan ook een boek wat perfect in het feelgood genre thuishoort aangezien het een heerlijk guilty pleasure boek is waar je je gedachten helemaal bij kunt uitzetten en over niets anders hoeft na te denken dan over Cali en haar gekke Tinder dates.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review