10 truths en een dare – Ashley Elston

10 truths en een dare – Ashley Elston

10 truths en een dare
Series Number: 2
Published: 2021
Page Count: 239
Categorie:
ISBN13: 9789000376407

Toen aangekondigd werd dat Ashley Elston een boek zou maken met dezelfde personages als in 10 blind dates was ik meteen enorm enthousiast. 10 blind dates was een van mijn favorieten boeken van 2019 en ik keek dan ook enorm uit naar haar nieuwste boek. De dag voor de release datum werd ik aangenaam verrast toen het boek al in de brievenbus bleek te zitten. Ik kon dan ook niet wachten om erin te beginnen en legde even alles aan de kant voor mijn most anticipated release van dit jaar.

In 10 truths en een dare volgen we het verhaal van Olivia. Olivia is een topstudent, als tweede beste van haar jaar mag ze speechen tijdens de eindexamen viering. Maar enkele dagen voordat ze afstudeert krijgt ze bericht dat een van haar jaarvakken nog niet is afgerond. Halsoverkop moet Olivia ervoor zorgen dat ze slaagt op dit vak of anders krijgt ze haar diploma niet. Dit is wel buiten Olivia haar moeder gerekend die via een app op haar telefoon het reilen en zeilen van Olivia kan volgen. Olivia schakelt de hulp in van Sophie, Wes en Charlie om zo toch nog te slagen en zo haar diploma te krijgen.

Zoals ik al zei legde ik alles aan de kant zodat ik in dit boek kon beginnen. Ik was nieuwsgierig naar Olivia haar verhaal maar was ook wel bang dat het niet zo goed zou zijn als 10 blind dates. Gelukkig werd ik aardig verrast en kan ik zeggen dat dit boek even goed is als zijn voorganger. Dit boek is door de zomerse setting een heerlijk boek om tijdens de warmste maanden van het jaar te lezen. In het begin moest ik wel even wennen als er van perspectief gewisseld werd maar al snel had ik door hoe het werkte en vond ik de wissels zelfs leuk, doordat er wordt gewisseld van perspectief leer je niet alleen Olivia beter kennen maar ook Charlie en Wes wat ik wel een hele leuke toevoeging vond. Toen ik dit boek oppakte had ik een redelijk drukke week waardoor ik bang was dat het boek niet zo snel zou lezen (zeker ook omdat het fysiek lezen is en ik dan altijd wat trager ben) helaas las het boek enorm vlot en had ik hem binnen no-time uit.

Hoewel ik genoten heb van Olivia haar verhaal vind ik het zeer spijtig dat ik deze personages weer los moet laten. Stiekem hoop ik dan ook dat er nog delen komen vanuit het perspectief van Wes of Charlie aangezien ik deze personages doorheen de beide boeken goed heb leren kennen en ik absoluut meer over hun wil lezen! Gelukkig kunnen we altijd boeken herlezen en dit zal ik dan ook zeker met beide delen doen. Ik heb ondertussen 3 boeken van Ashley Elston gelezen en kan wel zeggen dat ze een nieuwe favoriete auteur is geworden. Ik kan dan ook niet wachten op nog een boek van haar hand maar helaas moet ik denk ik nog heel even wachten aangezien ik dit boek al zo snel uit had haha.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review