Misverstand in de middle of nowhere – Lis Lucassen

Misverstand in de middle of nowhere – Lis Lucassen

Misverstand in de middle of nowhere
Author:
Series:
Series Number: 1
Published: 2020
Page Count: 240
Categorieën: ,

Vandaag mag ik weer meedoen aan een blogtour. Deze keer rond het boek Misverstand in de middle of nowhere  geschreven door Lis Lucassen. Een boek waar ik erg naar uitkijk aangezien het feelgood is van eigen bodem.

In Misverstand in de middle of nowhere volgen we het verhaal van Dorothee. Wanneer haar grootvader waar ze al jaren geen contact meer mee heeft sterft erft Dorothee zijn huis. Maar hier zitten wel enkele voorwaarden aan verbonden die ze moet uitvoeren alvorens het huis haar eigendom wordt. Ze vertrekt dus naar het huis (dat in een klein dorpje in de middle of nowhere staat) en wordt hier verrast. Wanneer ze aankomt ontdekt ze dat ze een huisgenoot heeft. Deze huisgenoot is de knappe Wes, de opa van Dorothee nam hem in huis wanneer hij niets of niemand had. Steeds groeien de twee dichter naar elkaar toe en voor ze het weet is de maand vol voorwaarden bijna voorbij. Zal ze uiteindelijk in dit dorpje blijven of toch terugkeren naar huis?

Toen ik dit boek in de zomerbrochure van Zomer & Keuning zag staan wist ik al meteen dat ik het wou lezen. Ik hou namelijk enorm van dit genre en vind het dan ook super dat er steeds meer feelgood boeken van eigen bodem uit beginnen te komen. En dat is dan ook precies wat dit boek is, pure feelgood van de eerste tot de laatste bladzijde. Ik heb enorm genoten van het verhaal van Dorothee en Wes en voordat ik het wist had ik het boek uit. Lis Lucassen heeft een zeer aangename schrijfstijl die me heeft vastgegrepen en niet meer losliet voordat het boek uit was. Bij uitgave was het luisterboek ook meteen beschikbaar op platformen zoals Kobo plus en Storytel, dit vond ik zeer handig aangezien ik het boek kon lezen tijdens mijn pauzes en voor en na het werk. Ik las dit boek in 2 dagen uit (en dat met een full time baan is zeer indrukwekkend en wilt dus echt zeggen dat het een vlot boek is) Ik was eerder al zeer benieuwd naar Lis Lucassen haar boeken maar na het lezen van dit boek ben ik nog nieuwsgieriger geworden, ik ga dan ook zeker haar andere verhalen lezen want na het lezen van Misverstand in de middle of nowhere hunker ik naar meer!

Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar het tweede deel in deze serie. Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten aangezien hij al in de najaarsbrochure staat. Misverstand in de middle of nowhere is een heerlijk feelgood boek van eigen bodem, perfecte lectuur voor deze zomer! Ik kon dan ook niet anders dan dit boek 4,5 sterren te geven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review