Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover

Mijn belofte aan jou – Colleen Hoover

Mijn belofte aan jou
Published: 2019
Page Count: 312
Categorie:
ISBN13: 9789401915434
'Mijn belofte aan jou' van bestsellerauteur Colleen Hoover gaat over Quinn en Graham, die elkaar ontmoeten wanneer ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. Zes maanden later krijgen ze zelf een relatie. Dan gaat deze roman fast-forward naar zes jaar later: de relatie van Quinn en Graham kent ook hobbels. Hoe perfect hun liefde ook is, het zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Hun belofte aan elkaar komt onder druk…

In Maart kwam er een nieuw boek uit van Colleen Hoover en hoewel ik nog nooit een boek van haar heb gelezen was ik zeer nieuwsgierig. Iedereen is namelijk zooo enthousiast over haar boeken dat ik besloot de hype te volgen en dit boek aan te vragen.

“Mijn belofte aan jou” gaat over Quinn en Graham een getrouwd stel wat al enkele jaren samen is. Maar wanneer ze besluiten om zwanger proberen te geraken wilt het maar niet lukken. Ze blijven echter proberen maar wanneer de maanden verstrijken en Quinn nog niet zwanger is zijn ze diep ongelukkig. Door omstandigheden kan het koppel ook niet adopteren en hierdoor groeien ze steeds meer en meer uit elkaar, lukt het hun op tijd om hun relatie te redden voordat het te laat is?

We volgen dit verhaal vanuit 2 verschillende tijdperioden het verleden – waarin Quinn en Graham elkaar leren kennen en het heden – waarin Quinn en Graham zoveel tegenslagen hebben gehad. Dit was een zeer slimme zet van Colleen Hoover aangezien je zo meer achtergrond informatie krijgt over de relatie tussen Quinn en Graham EN je ziet duidelijk het verschil tussen de relatie die ze hadden in het verleden en de relatie die ze na alle tegenslagen hebben.  Hoewel dit boek gaat over een donkerder onderwerp – onvruchtbaarheid brengt Colleen Hoover het zo sterk en rauw waardoor het ook zeer herkenbaar zal aanvoelen voor sommige mensen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. En ook voor iemand die totaal nog niet bezig is met kinderen krijgen (ME!) kwam dit verhaal echt binnen! De schrijfstijl van Colleen Hoover is zo puur en leest enorm vlot. Ook weet ze er spanning in te brengen door het mysterieuze doosje – dit is een doosje wat doorheen het boek wordt besproken maar je weet niet wat er in het doosje zit, hierdoor wil je snel doorlezen omdat je gewoon MOET weten wat er in zit. Op het einde heeft het doosje dan ook een hele mooie betekenis en ik vond het zeer goed bedacht door Colleen Hoover.

Ik vond dit boek dan ook een steengoed boek met een herkenbare boodschap. Dit boek maakt me nog nieuwsgieriger naar meer boeken van Colleen Hoover. Dit boek krijgt dan ook 4,5 sterren van mij.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review