Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Hij is van mij
Published: 2015
Publisher:
Page Count: 267
Categorie:
ISBN13: 9789491884269
Had ik deze baan maar nooit gekregen. Had ik Arthur maar nooit ontmoet. Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen. Wanneer Zara in de winkel Next View komt te werken ontmoet ze Arthur. Hij is leuk, charmant en geeft haar alle aandacht. Haar verliefdheid is niet tegen te houden, maar Arthur heeft meer aanbidders. Sommige gaan wel heel ver om hun doel te bereiken: Zara uit de weg werken. Ze heeft het gevoel…

15 september  komen een aantal Nederlandse/Vlaamse auteurs naar Boekhandel Dominicanen in Maastricht voor een signeersessie. Aangezien dit redelijk kortbij ligt van waar ik woon besloot ik dat ik naar dit event wil gaan. Ik wil dan ook graag ter voorbereiding een paar boeken lezen van deze auteurs. Een van deze auteurs is Chinouk Thijssen, van haar sprak het boek Hij is van mij me erg aan en besloot ik deze te lezen.

In dit boek volgen we Zara, ze is 18 jaar en krijgt een baan als manager aangeboden in het bedrijf Next View. Hier ontmoet ze Arthur waar ze als een blok voor valt. Maar sommige collega’s aanbidden Arthur ook en gaan zo ver dat ze Zara uit de weg willen ruimen…

Toen ik begon te lezen zat ik al direct in het verhaal, de schrijfstijl van Chinouk was namelijk heel goed te volgen en was zeer goed opgebouwd. Ook was dit boek zeer spannend – het is dan ook een thriller. Op bepaalde momenten was het zelfs zo spannend dat ik kippenvel kreeg – waarschijnlijk ook omdat ik dit boek in mijn eentje (in het donker) las haha! De personages zijn zeer realistisch en herkenbaar. Op bepaalde momenten verdachte ik ook ieder personage, hierdoor zag ik het einde dan ook niet aankomen!

Deze thriller leest dus heel snel (2 dagen aangezien ik tot 3 uur ’s nachts wou blijven lezen) en als je van een goede thriller houdt waar je kippenvel van krijgt is dit boek zeker iets voor jou! ik gaf dit boek 5 sterren!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review