Haat – Mel Wallis De Vries

Haat – Mel Wallis De Vries

Haat
Published: 2016
Page Count: 240
Categorie:
ISBN13: 9789026141904
De 16-jarige Nikki wordt gevonden in een park. Ze zit onder het bloed, en een beetje verderop ligt een ander meisje dat ze niet kent. Het meisje is zwaargewond en buiten bewustzijn. Al snel wordt Nikki ervan verdacht het meisje te hebben neergestoken, maar Nikki kan zich niets meer herinneren. Haar vriendinnen laten haar vallen en Nikki begint aan zichzelf te twijfelen, terwijl haar herinneringen beetje bij beetje terugkomen. Heeft ze het meisje dan toch…

Toen ik laatst naar de bibliotheek ging zag ik dat ze een nieuwe Mel Wallis De Vries in de rekken hadden liggen. Ik was meteen erg nieuwsgierig naar het boek en nam het dus mee naar huis om te lezen.

De cover van het boek trok me meteen aan aangezien het een zeer donkere cover is en de zijkanten van de pagina’s zwart waren. Na even door het boek gebladerd te hebben kwam ik er ook achter dat het een zeer leuke lay-out had waardoor ik alleen nog meer getriggerd werd om dit boek te lezen.

Haat gaat over een meisje genaamd Nikkie en op een dag vinden ze haar bebloed in het bos met een mes in haar handen en een zwaar gewond meisje langs haar. Doordat Nikkie het mes in handen heeft wordt zij dus ook al snel verdacht en alle bewijzen wijzen haar richting uit. Nikkie daarentegen blijkt onschuldig te zijn maar kan zij dit wel bewijzen?

Ik vond dit een heel spannend verhaal en zat er ook al meteen in. De schrijfstijl van Mel Wallis De Vries is zo goed dat het je in het verhaal opslokt en je het boek zo snel leest omdat je absoluut wilt weten wat er daadwerkelijk is gebeurd. De details in dit boek (krantenartikels en berichtjes) geven weer een leuk extraatje aan het verhaal en dit vind ik altijd leuk om te zien in boeken.

Al bij al vond ik dit een hele spannende jeugd thriller die ik in 2 dagen uitlas en ben ik erg benieuwd naar andere boeken van Mel Wallis De Vries. Ik gaf het boek 4 sterren en raad het zeker aan als je van jeugd thrillers houd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review