Het verhaal van Vincent – Jan Ruysbergh

Het verhaal van Vincent – Jan Ruysbergh

Het verhaal van Vincent
Series:
Series Number: 5
Published: 2016
Page Count: 154
Categorie:
ISBN13: 9789089316417
In de zomer voor Vincent naar het eerste middelbaar overgaat, gebeurt iets vreemds. Het laat Vincent niet meer los en hij twijfelt om het aan zijn vrienden te vertellen.

Het laatste boek alweer in de D5R boekenserie. Dit keer krijgen we het verhaal verteld uit Vincent’s perspectief. Stiekem hoopte ik dat dit boek toch wat beter zou zijn dan het 4de deel aangezien die maar 3 sterren kreeg.

Ik dit boek volgen we Vincent en wat hij allemaal meemaakt de zomer voor hij naar het middelbaar gaat en tijdens zijn eerste jaar op het middelbaar.

Ik vond het zeer leuk om ook een boek te lezen vanuit Vincent’s perspectief. Dit boek bevatte veel humor en las ook weer heel vlot (dit zijn echt leuke boeken voor tussendoor) Ook dit boek bevat de leuke vormgeving die ook in de andere boeken waren verwerkt. Echter waren bij dit boek ook weer een aantal problemen. Hoewel dit boek dus duidelijk gaat over Vincent verwisselen ze zijn naam heel vaak met die van Wout. Als het een keertje voorkomt prima maar dit gebeurde erg vaak in dit boek en dit hadden ze echt kunnen voorkomen met een extra rondje proeflezen. Dit vond ik dus heel jammer en ik stoorde me er enorm aan.

Ik gaf dit boek ook weer 3 sterren net zoals het 4de deel. Ik vond dit zeer jammer want het voelde alsof de laatste 2 delen enorm overhaast waren en er dus niet veel tijd is besteed aan het nalezen van deze verhalen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review