Het geestige leven van Lucy Shaw – Tamsyn Murray

Het geestige leven van Lucy Shaw – Tamsyn Murray

Het geestige leven van Lucy Shaw
Published: 2015
Page Count: 215
Categorie:
ISBN13: 9789020679069
Wat als je houdt van jongens, fashion, gossip, muziek? Wat als je vastzit op een mannentoilet, maar niemand met je praat? Wat als je dagelijks tientallen mannen ziet, maar niemand ook maar enigszins interesse in je toont?

In December (je hoort het goed DECEMBER!) las ik het boek Het geestige leven van Lucy Shaw geschreven door Tamsyn Murray. Vandaag heb ik na 2 bijna 3 maanden EINDELIJK mijn recensie van dit boek.

Ik zag dit boek zeer goedkoop bij het Boekenfestijn (de eerste keer dat ik ernaar toe ging) en was meteen aangetrokken door de cover. De cover is namelijk heel abstract en springt er enorm uit door de fluffy roze sloffen. Toen ik de achterflap tekst las was ik ook erg benieuwd naar dit verhaal.

Dit boek gaat over Lucy Shaw en Lucy is vermoord op een herentoilet en zit in een tussenwereld, ze is verplicht op het herentoilet te blijven maar niemand kan haar zien want ze is een geest.Op een dag komt Jeremy de herentoiletten binnen en hij ziet Lucy en zo gaat hun verhaal verder…

Dit boek was van het begin al enorm grappig, Lucy haar personage heeft een heerlijke humor en sarcasme en dit zorgde meermaals ervoor dat ik hardop moest lachen. Aangezien dit boek een grote tekst heeft las het dan ook enorm vlot. De schrijfstijl van Murray is heel goed en ze zorgt ervoor dat je blijft lezen omdat je dit boek absoluut niet aan de kant kunt leggen. Dit boek heeft ook een vleugje mysterie aangezien Jeremy Lucy moet helpen om erachter te komen wie haar heeft vermoord.

Ik vond dit boek heel leuk om te lezen en moest dan ook meerdere malen hardop lachen (wat niet vaak voorkomt) Ik gaf dit boek dan ook 4 sterren en raad het zeker aan!

Het boek is alleen nog verkrijgbaar als e-book (maar staat wel nog op de site van het boekenfestijn om in paperback te kopen)

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review