Gekortwiekt – Debora Elisabeth

Gekortwiekt – Debora Elisabeth

Gekortwiekt
Published: 2016
Publisher:
Page Count: 157
Categorie:
ISBN13: 1230001425802
"Haar alleen maar zien zorgt ervoor dat het grote gat in mijn borstkas een heel klein stukje dicht lijkt te trekken. Kan zij me helpen? Kan ze een brug bouwen, zodat ik het gat weer over kan steken?" Ze zijn nieuw op school: Ava en Ab. Bloedmooi, ongrijpbaar en mysterieus. Brian en zijn klasgenoten Jason en Renkse weten niet wat ze van de nieuwkomers moeten denken. Er is iets vreemds met hen beiden aan de…

Brian heeft net een moeilijke relatie achter de rug wanneer er 2 mysterieuze types verschijnen op hun school, Ava en Ab. Brian en zijn vrienden vinden de nieuwelingen maar raar en weten niet wat ze van hun moeten denken. Toch voelt Brian zich tot Ava aangetrokken maar dan  gebeurt er iets wat heel hun kijk op de realiteit verandert.

Het verhaal leest heel vlot aangezien dat het een kortverhaal is. Dit verhaal is ook heel mysterieus uitgeschreven waardoor je op het puntje van je stoel zit en wilt blijven lezen. Er wordt wel in gescheld wat ik persoonlijk niet echt prettig vond, ik dacht dat het net iets anders verwoord kon worden maar begrijp wel waarom de auteur deze woorden koos aangezien ze dagelijks worden gebruikt. Ik had graag nog wat meer achtergrond informatie gekregen over de bestemmingsdag en over Ava en Ab (een klein hoofdstukje op het einde misschien) zodat je toch het hele verhaal te weten komt. Ik heb dit boek 3/5 sterren gegeven op goodreads aangezien het boek er niet echt uitsprong voor mij.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review