100% Jamie-Lee – Jamie-Lee Six & Jan Ruysbergh

100% Jamie-Lee – Jamie-Lee Six & Jan Ruysbergh

100% Jamie-Lee
Series:
Series Number: 1
Published: 2016
Page Count: 158
Categorie:
ISBN13: 9789089316790
Wie kent er de razend populaire Amber uit de succesvolle Ketnetreeks D5R niet? Amber heet in het echte leven Jamie-Lee Six en onder die naam is zij minstens even populair als haar alter ego uit D5R, zo bewijzen haar persoonlijke Instagramaccount (meer dan 54.000 volgers) en Facebookfanpagina (meer dan 27.000 volgers). Haar fans volgen haar dagelijkse avonturen op de voet en kijken aandachtig naar wat ze doet, zegt en draagt. In het fanboek '100 %…

Dit is het eerste deel in de reeks fanboeken over de D5R acteurs. Omdat ik alle delen in de D5R boekenreeks heb gelezen was ik dan ook erg nieuwsgierig naar dit boek omdat ik wel wat meer te weten wou komen over Jamie-Lee Six.

In dit boek verteld Jamie-Lee in het kort hoe zij in het dagelijks leven is. Ook verteld ze over haar verleden en waar haar accent u precies vandaan komt. Ze geef ook enkele beauty en fashion tips en dit alles wordt gecomplimenteerd met mooie foto’s.

Hoewel dit een non-fictie boek is las dit boek enorm snel, het boek had ook een soort van magazine lay-out (wat er wel uitsprong en interessant was) Dit boek bevat ook heel veel mooie foto’s en dat samen met de verhalen die Jamie-Lee verteld krijg je meer informatie over wie zij is in het dagelijks leven. (Zo kwam ik erachter dat zij enkele jaren geleden de kleine Clio speelde in de VTM serie ‘Ella’) Dit boek is zeker een leuke toevoeging aan de D5R boekenreeks en ik denk dat fans van de serie dit enorm zullen appreciëren. Hopelijk komen er nog meer boeken over de verschillende acteurs omdat ik dit wel enorm interessant vond om te lezen.

Ik gaf dit boek 4 sterren omdat ik het een heel leuk en leerrijk boek vond en ik meer te weten ben gekomen over Jamie-Lee. Dit boek is zeker een aanrader voor fans van D5R.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review