Girl online – Zoe Sugg

Girl online – Zoe Sugg

Girl online
Author:
Series:
Series Number: 1
Published: 2015
Page Count: 310
Categorie:
ISBN13: 9789000344222
Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny’s dekmantel in…

Penny blogt in het geheim over haar leven als Girl online, maar dan gebeurt er iets ergs op school waardoor haar gezin beslist om samen naar New York te gaan. Daar ontmoet ze de knappe en iets wat mysterieuze gitaarspeler Noah.

Dit boek is absoluut een favoriet geworden! Ik zat direct in het verhaal en hierdoor las het lekker weg. Ik kon mezelf heel goed inleven als Penny (ze is net zo onhandig als mij en heeft ook paniekaanvallen) Door Penny’s onhandigheid bevat dit boek ook veel humor waardoor ik soms hardop aan het lachen was. Als blogger zijnde vond ik de blog stukjes ook heel leuk en een goed uitgewerkt concept. De romantiek tussen Penny en Noah is goals!! Tijdens het lezen werd ik op bepaalde momenten warm vanbinnen doordat ik me zo inleefde in Penny en Noah hun relatie. Dit boek bevat ook een aantal goede levenslessen. De cover ziet er ook prachtig uit!

Ik geef dit boek natuurlijk 5/5 sterren aangezien het mijn favoriete boek is geworden!

Koop het boek hier:

bol.com: HIER!

Standaard boekhandel: HIER!

Bookspot: HIER!

Bruna: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review