Het magische eenhoorn genootschap – Selwyn E. Phipps

Het magische eenhoorn genootschap – Selwyn E. Phipps

Het magische eenhoorn genootschap
Published: 2019
Page Count: 120
Categorie:
ISBN13: 9789059246317
Het Magische Eenhoorn Genootschap wijdt zich al eeuwenlang aan het bestuderen en beschermen van eenhoorns. Al die tijd was het geheime genootschap in mysterie gehuld... tot nu. In dit officiƫle handboek, de uitvoerigste gids over deze unieke dieren, zijn de uitkomsten van jarenlang onderzoek en talloze expedities verzameld. U heeft het ultieme bewijs in handen dat eenhoorns en hun magische krachten echt bestaan.

In de maand januari kreeg ik een e-mail van Baeckens books met een persberichtje van dit boek. De cover zag er supermooi uit en het klinkt ook wel als een zeer leuk boek. Ik besloot hem dan ook aan te vragen en zo viel hij uiteindelijk een paar dagen later op de mat.

Dit boek is een (fictieve) handleiding over de verschillende soorten eenhoorns. Het wordt dan ook zo verteld zodat het voor jongere kinderen net echt lijkt en het zeer veel fantasie oproept. Niet alleen de cover ziet er PRACHTIG uit, ook de binnenkant is zeer mooi vormgegeven. Dit boek is ook perfect om samen/ voor te lezen met je kind aangezien het een handleiding is met vele korte verhalen over de verschillende soorten eenhoorns en hoe deze zijn ontdekt. Dit boek bevat ook heel veel leuke weetjes voor de ultieme eenhoorn fans. Dit boek deed mij zeer nostalgisch voelen aangezien ik dit boek zeker leuk zou hebben gevonden als kind. Het boek leest lekker weg en heeft dus een aantal zeer spannende en mooie verhalen.

Dit boek is ook zeker een aanrader voor de Geronimo Stilton / Thea Stilton fans aangezien ik bij dit boek hetzelfde gevoel kreeg als vroeger (toen ik zeer veel Geronimo Stilton las.)

Dit boek heeft mij enorm verrast en is zeker een aanrader voor jong en oud! Zowel ouders als kinderen zullen plezier beleven van dit handboek waarbij je fantasie de vrije loop gaat. Ik gaf dit boek dan ook 4,5 sterren omdat ik er enorm van genoten heb en het mij eventjes terug bracht naar mijn kindertijd (ook al is deze nog niet zo lang geleden haha)

Graag wil ik Baeckens Books bedanken voor dit prachtige recensie-exemplaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review