Het dorpje Happiness – Holly Martin

Het dorpje Happiness – Holly Martin

Het dorpje Happiness
Author:
Series:
Series Number: 1
Published: 2020
Page Count: 334
Categorie:
ISBN13: 9789020539417

Toen ik in de najaar brochure van Zomer&Keuning de Happiness serie geschreven door Holly Martin tegenkwam werd ik instant verliefd op de cover. Na de flaptekst te hebben gelezen beloofde het een zoetsappig verhaal te worden. Perfect waar ik in de mood voor was!

In Het dorpje Happiness volgen we het verhaal van Willow. Wanneer haar vriend besluit om de relatie te beëindigen is ze eerst helemaal uit het veld geslagen. Ze hunkert naar een nieuwe start en vind zichzelf plots in het dorpje Happiness. Op de flyer lijkt het dorpje de perfecte uitweg maar wanneer ze aankomt in het dorp lijkt het dorpje niet zoals op de flyer stond. Willow is vastberaden om het dorp terug op te fleuren en tijdens deze opknapbeurt ontmoet ze Andrew, een knappe man die haar hele wereld op zijn kom zet…

Zoals voorspeld was Het dorpje Happiness een zeemzoet verhaal maar ook niet té. Het was de perfecte dosis feelgood die ik nodig had en ik vloog dan ook door het boek! Ik werd helemaal meegezogen in het verhaal van Willow en Andrew en wou weten hoe hun verhaal verder zou gaan. Hoewel de relatie heel snel ontstaat stoorde me dit geen enkele keer, ik vond namelijk dat de hoofdpersonages heel goed bij elkaar paste en elkaar aanvulde. Holly Martin heeft ook besloten om een bepaalde representatie aan een van de personages te geven hoewel ze dit zelf nooit heeft meegemaakt en ook niet in haar omgeving. Tijdens het lezen dacht ik wel enkele keren dat er iets niet klopte aan deze verhaallijn maar na de brief aan het einde vielen de puzzelstukjes wel samen en had ik er niet meer zoveel moeite mee. Ik vond de wereld die Holly Martin weet te creëren zo mooi en alle personages paste perfect bij het dorpje! De actie die Willow en Andrew samen opzette vond ik ook heel leuk om over te lezen aangezien ik zelf ook erg nieuwsgierig werd naar de reacties van de dorpsbewoners.

Het dorpje Happiness is het perfecte feelgood verhaal waarbij je je gedachten even helemaal kan uitzetten. Laat je meevoeren met het verhaal van Willow en Andrew en ontdek samen met hen de prachtige wereld van Happiness. Ik kijk na het lezen van dit boek dan ook enorm uit naar het tweede deel aangezien zich dit rondom Willow’s beste vriendin Ruby afspeelt en tijdens de kerstperiode. Ik ben dan ook heel blij dat de delen zo kort na elkaar zijn verschenen zodat ik me verder kan wanen in het prachtige dorp!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review