Hard tegen hart – Karen Wijns

Hard tegen hart – Karen Wijns

Hard tegen hart
Author:
Series Number: 1
Published: 2017
Page Count: 308
Categorie:
ISBN13: 9789463422857
Prins Victor van Tolosa kan zijn ogen niet geloven. De privédetective die hun beveiliging zal moderniseren, is de verdwenen prinses Katharina van Saval! Een blik is voldoende om het vuur van zijn passie aan te wakkeren. Hij gooit al zijn charmes in de strijd, zonder het verhoopte resultaat. Naarmate de tijd verstrijkt, leert hij meer over Katharina en haar verleden. Om hun ontluikende liefde te redden, moet hij haar laatste mysteries ontrafelen: waarom is ze…

Toen ik een berichtje op Facebook zag staan van Karen die mensen zocht om haar boek te recenseren was ik meteen nieuwsgierig. Een verhaal over een verloren prinses en gevaar! HELL JEAH!!! Door stage en werk kwam ik er jammer genoeg niet snel aan toe om dit boek te lezen en toen geraakte ik in een reading slump (not fun!). Maar toen mijn examens eindelijk gedaan waren en ik te horen kreeg dat ik geslaagd was startte ik dit boek te lezen en ik las het binnen een paar dagen uit!
De schrijfstijl van Karen is zo mooi en vlot dat je wilt verder lezen aangezien je moet weten wat er gebeurd met de personages. Het verhaal is ook heel spannend aangezien je niet weet wat er met Katharina is gebeurd. Langzaam wordt dit in stukjes verteld waardoor je nieuwsgierig word en hierna wilt weten of ze veilig blijft.
Ik had verwacht dat dit verhaal echt heel romance heavy zou zijn maar dit verhaal draait eigenlijk meer over wat met Katherina is gebeurd dan de romance tussen Victor en Katherina. De romantiek word wel rustig opgebouwd waardoor het gelukkig geen insta love is.
Dit verhaal heeft me aangenaam verrast en ik geef het daarom ook 4/5 sterren. Ik kan ook niet wachten tot de andere delen in deze serie uitkomen. Ik heb nu al het gevoel dat Karen een van mijn favoriete schrijvers zal worden.

Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
Standaard boekhandel: HIER!
Bookspot: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ramona schreef:

    Ga ik ook in mijn to read lijstje zetten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review