Half face – Mara Li

Half face – Mara Li

Half face
Author:
Published: 2019
Page Count: 179
Categorie:
ISBN13: 9789492585325
Juliette wordt geplaagd door nachtmerries sinds ze ternauwernood een overval op de Valenburgse Bank heeft overleefd. Ze hoopt echter die nare herinneringen achter zich te laten door in de rechtszaal te getuigen tegen de man die tijdens de overval zoveel mensen van het leven heeft beroofd: de Ierse crimineel die bekend staat onder de naam Half Face. Wat ze echter niet had kunnen voorzien is dat Half Face overal contacten heeft en er op de…

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour rond het boek ‘Half face’ geschreven door Mara Li.

Laatst kondigde Jen aan dat er weer wat nieuwe boeken zouden verschijnen bij Dutch Venture Publishing. Half face was hier eentje van en ik werd al meteen nieuwsgierig toen ik de achterflap tekst las. Zoals jullie misschien wel weten lees ik heel graag thrillers. Dit klonk dan ook als een heel spannend boek en ik gaf me meteen op voor de blogtour.

Half face gaat over Juliette en Juliette heeft een zeer gewelddadige overval overleeft. Om dit hoofdstuk te kunnen afsluiten besluit ze om tegen de dader genaamd Half face te getuigen. Maar tijdens het proces gebeuren er een aantal vreemde dingen. Half face ontsnapt en besluit om Juliette te gijzelen. Samen reizen ze af naar Mongolië waar Half face zal proberen de kwaadaardige geest in zich te verdrijven met de hulp van een machtige sjamaan.

Mara Li haar boeken bevatten vaak iets spiritueels waardoor het toch net wat uit mijn comfortzone valt. Haar eerste boek bij DVP ‘De stem van de zee‘ verbaasde me enorm en hierdoor besloot ik dan ook om dit boek een kans te geven. Hoewel het boek zeer vlot las en de schrijfstijl van Mara Li weer super was klikte er toch iets niet met mij. De koosnaampjes die Half face aan Juliette gaf zorgde ervoor dat ik me echt heel ongemakkelijk voelde, ik weet niet of dit de bedoeling was maar het gaf me zeker geen goed gevoel bij dit verhaal. Het boek bevat ook een aantal felle agressieve scènes. Hoewel dit boek wordt omschreven als een thriller voelde dit voor mij jammer genoeg niet zo, het was niet echt spannend op een paar scènes na.

Ik denk dat dit boek eerder een hit or mis is voor vele. Je zou het boek gemakkelijk 5 sterren kunnen geven als het je ligt maar je kan er ook niets aan vinden en het 1 ster geven.

Ik lig hier dan net tussenin aangezien ik het boek wel leuk vond om te lezen maar me toch zeer ongemakkelijk voelde. Ik gaf dit boek dan ook 3,5 sterren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review