Chaos & structure – Mariëlle Brouwer

Chaos & structure – Mariëlle Brouwer

Chaos & structure
Genre:
Series:
Series Number: 1
Published: 2017
Publisher:
Page Count: 302
Categorie:
ISBN13: 9789082663006
Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika. Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen. Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt. Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf. En hij? Wat vindt hij van haar?

Toen ik in April op de bloggerlijst kwam van Duntax books kreeg ik een ARC voor het 3de boek in de structure reeks. Maar omdat ik de eerste 2 delen nog niet had gelezen (ik had ze wel al als e-book aangeschaft) moest ik eerst deze delen lezen voordat ik aan het derde deel kon beginnen. Dat heb ik bij deze dus gedaan.

Dit boek gaat over Lily en Mika. Lily is meer een buitenbeentje en wil het liefst niets te maken hebben met de populaire mensen op school. Op een avond wordt Lily wakker naast Mika ( lid van de populaire band Structure). Lily heeft een hekel aan deze band en wil dus ook zo weinig mogelijk te maken hebben met Mika. Maar toch komen ze elkaar steeds tegen en zo ontstaat er een band tussen hun twee.

Jammer genoeg was dit boek niet helemaal wat ik er van verwachte. Ondanks de mooie en vlotte schrijfstijl van Mariëlle kon dit boek me niet echt bekoren, ik vond de personages namelijk heel moeilijk ‘leuk’ te vinden. Er kwam naar mijn gevoel te veel drama voor in dit boek, dit kwam aangezien de hoofdpersonages allebei met hun eigen problemen zitten. Doordat er vrij weinig gebeurde kwam ik dus ook best moeilijk in het boek. Doordat de personages veel bagage met zich meedroegen waren ze wel heel goed opgebouwd door Mariëlle.

Aangezien dat dit boek toch heel mooi was neergeschreven maar ik het toch niet echt vond zoals ik gehoopt had geef ik het hierom 3 sterren. Ik wil zeker nog verder met deze serie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review