Breekbaar geluk – Saskia M.N. Oudshoorn

Breekbaar geluk – Saskia M.N. Oudshoorn

Breekbaar geluk
Series:
Series Number: 2
Published: 2021
Publisher:
Page Count: 255
Categorie:
ISBN13: 9789020546187
Na het lezen van Recept voor geluk was ik zo enthousiast dat ik wel meteen in het tweede deel MOEST beginnen om erachter te komen hoe het verhaal van Liv zou verder gaan. Ik begon dan ook in de ochtend en voordat ik het wist was het boek enkele uurtjes later alweer uit.
Breekbaar geluk begint waar Recept voor geluk is geëindigd. Liv heeft eindelijk het geluk gevonden bij Matthew maar dat vind haar ex-vriendje Onno maar niets. Onno besluit een roekeloze beslissing te nemen en brengt zo enkele levens in gevaar. Deze beslissing heeft grote gevolgen voor Liv en Matthew’s prille relatie wanneer Onno zijn daden opbiecht aan Liv en Liv besluit de waarheid verborgen te houden voor Matthew. Liv komt tussen twee vuren te staan en weet niet wat de juiste beslissing zou zijn. Moet ze alles opbiechten aan Matthew en zo alles op het spel zetten wat ze hebben opgebouwd?
Ik ben blind in dit boek gegaan omdat ik het eerste deel zo geweldig vond dat ik gewoon wist dat ik deze reeks top zou vinden. Eigenlijk vond ik het nog leuker om alvorens te beginnen aan dit boek niet de flaptekst te hebben gelezen. Hierdoor kwam de plottwist aan het begin van het boek des te harder aan en had ik geen idee wat er stond te gebeuren met de personages. Net als bij het eerste deel werd ik weer helemaal in het verhaal gezogen en kon ik niet stoppen met lezen. Ik heb dit boek dan ook op een (vrije) ochtend in mijn auto gelezen voordat mijn lessen begonnen en heb er geen moment spijt van gehad. Hoewel het boek wat voorspelbare scènes had heeft me dit op geen enkel moment gestoord omdat ik moest blijven lezen om erachter te komen wat de volgende plottwist zou zijn en hoe het uiteindelijk met de personages zou aflopen.
Na heel wat drama eindigt het boek toch weer zoals verwacht met een happy end en dat vind ik nu net zo heerlijk aan deze boeken. Je slaat het boek met een gerust en gelukkig gevoel dicht en blijft toch nieuwsgierig naar hoe het verhaal verder gaat in het vervolg.
Breekbaar geluk is dan ook een waardige opvolger van Recept voor geluk en ik kijk er al naar uit om in deel 3 te duiken omdat ik wil weten hoe het verhaal van Liv en Matthew zal aflopen. Ik hoop dan ook zeer snel tijd te vinden zodat ik het vervolg weer in één ruk kan uitlezen want geloof me, als je een van deze boeken oppakt kan je het niet wegleggen voordat je het hebt verslonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review