Black-out – Lara Reims

Black-out – Lara Reims

Black-out
Author:
Series:
Series Number: 2
Published: 2019
Publisher:
Page Count: 365
Categorie:
ISBN13: 9789463886024
Wat doe je als het leven van een vriend op het spel staat? Heel even haal je adem. De race die je hebt gelopen lijkt ten einde. Maar dan verdwijnt je beste vriend en raak je betrokken bij de geheimen van een ander. Voor je het weet, ben je weer op zoek. Rémi probeert nog steeds antwoorden te vinden op zijn vragen, terwijl hij tegelijkertijd op zoek gaat naar zijn verdwenen vriend. Hij vertrouwt niemand…
Afgelopen maand kwam het derde en laatste deel in de Upgrade trilogie uit en als voorbereiding moest ik natuurlijk nog deel 2 lezen. Upgrade vond ik een zeer leuk verhaal met een hele unieke wereld. Toen Black-out uitkwam wou ik deze dan ook lezen en dat deed ik nu als voorbereiding op Home.
In Black-out gaat het verhaal verder waar Upgrade is gestopt. Rémi’s vriend Jérôme is vermist. Rémi gaat op zoek naar de waarheid en duikt zowel in de digitale wereld als in de wereld van het Creodroom om zijn vriend terug te vinden. Maar kan dit wel, want wat als Jérôme zich niet meer in het Creodroom bevindt? Hoe dichter hij bij de waarheid achter de verdwijning komt hoe meer Rémi over zichzelf komt te weten. Lukt het Rémi op tijd om zijn beste vriend te vinden en erachter te komen wie hij werkelijk is?
Net als Upgrade leest Black-out zeer vlot. Lara kan erg goed schijven en heeft de wereld die ze heeft opgebouwd heel goed uitgewerkt en dit is zeer interessant om over te lezen. Hoewel er veel spannende gebeurtenissen voorkomen gebeurt er doorheen het boek vaak hetzelfde waardoor je wel stapjes vooruit gaat maar nog steeds met veel vragen blijft zitten. Hierdoor is er veel opbouw van het verhaal die korter hadden mogen worden samengevat aangezien je nu maar dan 300 pagina’s leest en vaak blijft steken in de hele zoektocht naar Jérôme. Er gebeurden wel een aantal dingen die ik vanaf de eerste 50 pagina’s kon voorspellen maar dit stoorde niet aangezien je zo meer inzicht kreeg in waar Lara met haar verhaal heen wil gaan. Doorheen het verhaal wordt er veel opgebouwd naar het einde toe en toen de ontknoping eindelijk daar was was dit zeer snel voorbij en kwam het niet zo hard binnen als het had moeten zijn.

Black-out was op bepaalde momenten dus zeer spannend maar iets te langdradig naar mijn mening. Lara heeft een schrijfstijl die veel verteld en opbouw nodig heeft en als jou dit ligt is dit echt een perfecte serie voor jou! Voor 12+ zal dit boek ook zeker binnenkomen aangezien je op deze leeftijd de hints die Lara doorheen het boek geeft denk ik minder zult opvangen en het einde dus als een schok gaat aankomen. Ondanks deze kleine puntjes die mij zijn opgevallen krijgt Black-out 4 sterren. Ik ben na het lezen van Black-out ook zeer benieuwd naar hoe Lara het verhaal van Rémi gaat weten te eindigen in Home het slotdeel van deze trilogie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review