Anya’s ghost – Vera Brosgol

Anya’s ghost – Vera Brosgol

Anya's Ghost
Author:
Published: 2011
Page Count: 221
Categorie:
ISBN13: 9781596437135
Unpopular Anya befriends the ghost of Emily, a girl around Anya’s age who died 90 years earlier. After failing to make Anya popular and happy, Emily becomes manipulative and controlling, leading Anya to discover the truth about Emily’s death.

In deze graphic novel volgen we Anya, haar leven is momenteel niet opperbest. Op een dag valt Anya in een put en vind ze een skelet van een meisje, bij dit skelet verschijnt de geest van Emily. Emily verteld Anya dat zij 90 jaar geleden ook in deze put is gevallen en stierf door dehydratatie en een gebroken nek. Emily wilt Anya helpen maar ze kan niet weg van haar botten dus besluit Anya om een klein botje van het skelet mee te nemen en zo worden de 2 vrienden. Maar na een tijdje begint Emily steeds baziger te worden over Anya en gaat Anya op zoek naar wat er echt is gebeurd met Emily…
Ik vond dit boek een hele leuke, donkere verhaallijn hebben met prachtige tekeningen. Aangezien het een graphic novel is leest het ook super vlot. Het boek was ook erg spannend aangezien er het mysterie is van wat er nu echt is gebeurd met Emily. Ik vind de kaft heel mooi omdat het de atmosfeer van het boek weergeeft, de kaft past ook goed bij het boek omdat je duidelijk Anya ziet en Emily in haar haren.
Ik geef dit boek 4/5 sterren op goodreads en raad het zeker aan aan mensen die graag graphic novels lezen of als je een mysterieus boek wilt lezen.

Koop het boek hier:
bol.com: (paperback) HIER!
(hardcover) HIER!
Standaard boekhandel: HIER!
Bookspot: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review