Een beetje uitleg…

Zoals jullie misschien kunnen zien is er iets veranderd op mijn blog, namelijk de travel list en alles van Co blogger Roy is verwijderd… Dit is namelijk omdat Roy en ik geen koppel meer zijn. En aangezien dit mijn blog is wou ik het verwijderen als nieuwe start voor mezelf en mijn blog.
Ik ga niet te veel in detail gaan aangezien dit nogal persoonlijk is het enigste wat ik wou zeggen is dat Roy en ik een geweldig anderhalf jaar hebben gehad en hier jammer genoeg een einde aan is gekomen en we nu ieder ons eigen weg gaan.
Ik wou jullie toch een korte update geven moesten jullie het gemerkt hebben dat het verwijderd was.
Gerelateerde afbeelding
X Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *