Wat is er gebeurd met BLOGGING every day?

Wel misschien vragen jullie het je ook wel af, wat is er met BLOGGING every day gebeurd? Hier heb ik vandaag een antwoord voor. Let’s go back to june…
In juni was het al HEEL moeilijk voor mij om mijn blog bij te houden. Ik had examens en was HELEMAAL niet voorbereid. Dus daar gebeurde fout 1.
Fout 2 was dat ik de hele zomer zei dat ik het wel zou bijhalen (NIET DUS). Het werd zelfs erger, ik geraakte in een blogdipje een tijd waarin ik helemaal niet wou bloggen omdat bloggen op dat moment meer werk voelde dan bloggen voor de fun. Maar uiteindelijk heb ik in Augustus alles van Juli opgehaald. MAAR TOEN…
September kwam en school begon en ik had het 6de jaar misschien onderschat maar dit jaar krijg ik NOG meer werk ik moet 12 weken op stage (waarvan 1 periode al in Oktober begint) en moet grote proeven doen. Anders verwoord HEEL VEEL WERK waar ik niet op gerekend had en dus dat betekende dat ik  bloggen weer een beetje aan de kant moet zetten. Of ik augustus nog kan inhalen met schrijven? (dat weet ik niet maar ga heel hard mijn best doen) MAAR ondertussen ga ik wel nog plannen maken en oktober en november en december vooruit schrijven zodat er toch IETS online komt en ik jullie toch niet al te veel teleur stel.Maar school en stage komen gewoon even op de eerste plaats voor mij. hopelijk begrijpen jullie dat en dan zeg ik voor nu …
 
TOT SNEL 🙂
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *