Wat heb ik gedaan met Kerstmis? | BLOGMAS dag 26

BLOGMAS dag 26 en vandaag ga ik jullie vertellen wat ik allemaal met kerstavond en kerstdag heb gedaan en wat ik vandaag nog ga doen. Dus laten we beginnen.
Kerstavond:
Op kerstavond begonnen we om 4 uur met gourmetten. Daarna mochten we een paar uurtjes lezen of tv kijken ( vrije tijd ). En daarna hebben we gezelschapsspellen gespeeld. En na een uurtjes gezelschapsspellen gespeeld te hebben begonnen we met kerstcadeautjes openmaken. Wij doen dit op kerstavond omdat wij dan alleen de cadeautjes met ons gezin uitpakken. En nadat alle kerstcadeautjes uitgepakt waren hebben we samen nog een keer gegourmet. En toen hebben we nog samen familie gekeken en toen zijn we gaan slapen om de dag erna fris uit te zien voor het feest met heel de familie.
1ste kerstdag:
Op eerste kerstdag was ik al vroeg wakker. Toen ben ik mama gaan helpen met koken en daarna heb ik BLOGMAS dag 25 online gezet. Toen ben ik mij gaan klaarmaken want om 5 uur kwamen de gasten. Mijn zus en haar vriend, mijn broer en zijn vriendin en 2 kinderen kwamen. We schoven aan tafel voor een heerlijk voorgerecht. En toen kwam de heerlijke aspergesoep ( een van de enigste soepen die heel onze familie lust) Toen namen we even een pauze en hebben we met de 2 kinderen van mijn broer gedanst ( op k3 de nieuwe cd –-> mijn zus heeft die gekocht) En daarna was het tijd voor het hoofdgerecht ( KALKOEN) . Toen was iedereen klaar met eten en begonnen we met cadeautjes uitpakken ( mijn kleine nichtje mocht ze aangeven aan iedereen super schattig). Toen iedereen zijn cadeautjes had uitgepakt hebben we nog met heel de familie gezelschapsspellen gespeeld. Het was een superleuke avond en het was dan ook snel 4 uur in de ochtend voor we gingen slapen.
Vandaag ( 2de kerstdag):
Vandaag komt mijn broer en zijn vriendin met de 2 kinderen weer en gaan we weer een heel menu eten. Veel staat vandaag niet op de planning maar het gaat wel leuk worden.
Hopelijk hebben jullie een leuke kerst gehad. Laat in de reacties achter wat jij allemaal deze kerst hebt gedaan en dan zie ik jullie graag morgen terug voor BLOGMAS dag 27.

Alwaysbeyourself maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *