Welke leesmarathons doe ik deze zomer (deel 2) | BLOGGING every day 198

Dag 198 van BLOGGING every day en vandaag heb ik deel 2 van de leesmarathons die ik deze zomer aan mee doe. Dus laten we snel beginnen.
31 juli- 6 augustus: 7in7 readathon
11 augustus- 16 augustus: OhMyBookathon
14 augustus – 4 september : #Readthemallthon
31 augustus- 7 september: RYBSAT (read your bookshelf a thon)
 
Dit is de korte lijst van leesmarathons die ik deze zomer nog ga doen (van sommige komen nog een aparte blogpost; Dit was BLOGGING every day voor vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 199 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *