Riverdale seizoen 1 aflevering 2

Herkennen jullie dit nog?
“Dit was alweer mijn eerste riverdale review, hopelijk vinden jullie het leuk en ik zal dit zeker bij elke aflevering doen.
Dit is er dus nooit gekomen, MAAR vandaag dan eindelijk een review van de tweede aflevering van Riverdale seizoen 1. (beter laat dan nooit toch 😉 )
*SPOILER ALERT aangezien dit een tweede aflevering is kunnen er spoilers in deze review aanwezig zijn*
Verhaallijn:
In deze aflevering gaan we verder op het nieuws dat Jason Blossom is gevonden in de rivier. We zien hoe de mensen rouwen, ieder op zijn manier. We zien ook hoe het verder gaat met het drama van Betty, Archie en Veronica. Maar ook het drama rond Archie en Miss Grundy.
Mijn mening:
Ze werken heel veel rond opbouw van spanning wat ik een heel goed punt vind aangezien het toch een donkere serie is. Er zit ook diversiteit in deze serie wat niet vaak voorkomt maar de laatste tijd wel veel opkomt wat natuurlijk goed is aangezien er de laatste jaren veel meer diversiteit is in de wereld. Ik vind het echt een perfecte serie om te binge-watchen in Oktober. Er zit ook altijd een plottwist aan het einde waardoor je meteen de volgende aflevering wilt kijken.
Specifieke puntjes:
– Cheryl is veel te blij tijdens de bekendmaking van de vondst van jason’s lichaam.
– Jughead komt heel snel achter de relatie van Archie en Miss Grundy terwijl hij niet eens die richting uitkeek.
– Het lichaam van Jason ziet er heel fake uit.
 
Ik raad deze serie zeker aan, er komt ook een tweede seizoen wat begint deze week. Dus zeker het binge-watchen waard 😉
 
Dit was dan eindelijk mijn review van de tweede aflevering van Riverdale seizoen 1. Hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.
 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *