Verschijning – Joany De Vries

Verschijning – Joany De Vries

Verschijning
Published: 2019
Publishers: ,
Page Count: 304
Categorie:
ISBN13: 9789021415796
Jeanne Weeber is de dochter van "s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn; maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren. Als het team een opdracht uit…

Ah eindelijk was ie er dan! Het boek van Joany De Vries (ook wel beter bekend als Cravingpages) Ik was zooooo benieuwd naar dit boek aangezien ik Joany haar blog al jaren lees en ik dan ook heel benieuwd was naar haar schrijfstijl. Ook heb ik een paar maanden geleden een pre-order mogen weggeven van dit boek wat mij natuurlijk nog benieuwder maakte naar het verhaal.

Dit boek gaat over Jeanne, zij is de dochter van een ghosthunter. Hoewel ze erg bekend zijn van hun Youtube kanaal is het voor hun team allemaal show, er zijn namelijk altijd wel verklaarbare redenen waarom het “spookt” op hun locaties. Jeanne is vroeger als baby achtergelaten bij haar papa en heeft haar moeder ook nooit gekend, het enige wat ze weet over haar moeder is dat ze uit Nederland komt. Wanneer er een opdracht komt uit Nederland wil Jeanne deze opdracht dan ook meteen aannemen. Haar vader wil dit echter niet dus reist ze alleen af naar Nederland. Hier ontmoet ze Wietse haar gastheer waarmee ze al snel bevriend raakt. Eenmaal in Nederland gaat Jeanne op zoek naar informatie over haar moeder maar hoe dichter ze bij de waarheid komt hoe meer vreemde dingen er gebeuren, Jeanne begint stilaan te geloven dat er toch iets bovennatuurlijks aan de hand is.

Dit boek klonk veel belovend en had ook een zeer tof en cool concept. Het duurde wel even totdat ik echt in het verhaal zat en ik de personages goed leerde kennen. Tijdens het lezen lachte ik vaak hardop omdat de humor van Joany echt geweldig is! Haar schrijfstijl is ook zeer leuk en aangenaam om te lezen. Het boek bevatte naar het einde toe wel echt een paar spannende scènes maar het werd ook steeds raarder, op bepaalde momenten moest ik ook iets herlezen omdat ik het niet zo goed snapte.

Ik heb wel enorm genoten van dit boek en geef het 4 sterren. De humor was geweldig en ik kijk nu al uit naar nog meer boeken van Joany!

Graag wil ik ook uitgeverij L&m Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review