Verleiding – Erin Watt

Verleiding – Erin Watt

Verleiding
Author:
Series:
Series Number: 1
Published: 2017
Page Count: 352
Categorie:
ISBN13: 9789026143144
Toen ik laatst eens door mijn boeken in mijn boekenkast heen ging was ik op zoek naar een serie om te kunnen bingen. Het liefst ook nog eens een serie waarvan de luisterboeken beschikbaar waren aangezien ik met mijn job vaak niet de tijd vind om boeken fysiek te lezen en ik dus graag luister om toch wat boeken gelezen te krijgen op een maand. Ik stuitte al zeer snel op De Royals serie geschreven door Erin Watt. Ik had boek 1 in mijn kast staan en ging naar de bibliotheek voor de rest op te halen en zo begon ik aan mijn binge van deze serie.
In Verleiding volgen we het verhaal van Ella. Wanneer haar moeder sterft aan kanker gaat Ella werken bij een stripclub om zo in haar eentje rond te komen. Ze wil absoluut niet naar een pleeggezin en met haar job kan ze een klein appartementje betalen en ook nog eten. Maar wanneer er op een dag plots aan man beweerd haar wettelijke voogd te zijn wilt Ella op de vlucht slaan. Wie is deze man die plots voor haar staat en wat wat wil hij van haar? De man neemt Ella mee naar zijn thuis (en dat tegen de zin van Ella) waar Ella zijn zonen ontmoet. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en eentje daarvan is om niet te vluchten, als Ella zich aan deze afspraken weet te houden krijgt ze totdat ze afstudeert iedere maand 10.000 dollar. Maar de familie Royal maakt het haar niet makkelijk. Zal Ella het weten vol te houden ten huize Royal of slaat ze alsnog op de vlucht?
Het is geen geheim dat ik enorm hou van het new adult genre, hoewel dit boek technisch gezien geen new adult boek is heeft het toch wat volwassen content (dit staat ook duidelijk aangegeven op de achterkant en betekend dat dit boek voor jongeren boven de 16 jaar is) Ik luisterde dit boek via mijn Kobo plus abonnement en vond de voice actor zeer aangenaam om naar te luisteren. Ik kon dit boek ook op 2.25 snelheid luisteren (terwijl dit dikwijls 2.0 is bij andere boeken) waardoor het boek enorm vlot las. Ik betrapte me er vaak op dat ik een uur kon blijven lezen zonder mijn focus te verliezen. Hoewel het verhaal zeer clich̩ is vond ik het toch nog een zeer vermakelijk boek, Erin Watt (het schrijversduo) heeft de spanning tussen de personages goed weten op te bouwen. Ik vond het ook wel tof om eens een volwassener personage tegen te komen met een ongewone job. Ella heeft veel meegemaakt en is hierdoor terecht gekomen in de stripper wereld en dit is een job die je niet vaak ziet terugkomen in boeken (of toch zeker niet in young adult boeken Рhoewel het dus op het randje van new adult ligt)
Ik vloog dus door het boek heen en voordat ik het wist was het einde al daar en man wat een cliffhanger! Maar goed dat ik deel 2 al in huis had en dat ik dus meteen verder kon lezen want na dit einde was dit een absolute must! Verleiding krijgt 4 sterren en ik ben heel benieuwd naar wat deel 2 voor me in petto heeft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review