Verblind door hem – Tamara Haagmans

Verblind door hem – Tamara Haagmans

Verblind door hem
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 181
Categorie:
ISBN13: 1230002444963
Sannes grote droom wordt werkelijkheid: haar boek wordt uitgegeven.Ze is dolenthousiast, tot ze Damian ontmoet, de redacteur met wie ze gaat samenwerken.Tussen hen loopt de spanning hoog op en niet alleen op seksueel gebied.Gelukkig kan Sanne rekenen op steun van haar beste vriend Dennis.Hij maakt er echter geen geheim van dat hij Damian totaal niet vertrouwt.Maar Dennis heeft zelf een geheim en het is nog maar de vraag hoe Sanne zal reageren,als ze hoort wat…

Toen ik laatst op Facebook was aan het rondneuzen zag ik dat een van mijn favoriete auteurs (Stefanie Van Mol) een eigen uitgeverij had opgericht namelijk SVM Publishing. Haar uitgeverij is gespecialiseerd in New adult / erotische boeken en dit klonk mij als muziek in de oren (New adult lover since 2018). Op haar pagina van SVM Publishing kwam een inschrijving voorbij om een recensie exemplaar te ontvangen voor het boek Verblind door hem geschreven door Tamara Haagmans. Ik had al eerder van deze auteur gehoord (ze heeft een kort verhaal in de bundel: Brave new love en ik zag laatst ook veel voorbij komen rond haar nieuw YA boek Ctrl Alt Delete) dus het leek mij wel heel leuk om eens een boek van haar te lezen. Ik schreef mij in en was een van de gelukkige om een recensie exemplaar te krijgen. (Enorm bedankt SVM Publishing)

Dit boek gaat over Sanne die heel  graag wilt dat haar boek wordt uitgegeven. Tot haar geluk kan ze terecht bij uitgeverij Funbooks. Alles loopt op rolletjes totdat ze de redacteur ontmoet met wie ze moet samenwerken. Damian een dominant type die graag de touwtjes in handen heeft. Er ontstaat een relatie tussen Sanne en Damian. Er ontstaan veel spanningen tussen hen maar gelukkig is Dennis (Sanne haar beste vriend) er om haar op te vangen wanneer nodig.

Dit boek klonk echt veel belovend maar helaas was het niet echt het boek wat ik verwacht had. Het hoofdpersonage (Sanne) was heel naïef en hierdoor kreeg ik een moeilijke klik met haar. Ik kon me hierdoor niet zo goed inleven in haar. Sanne valt onmiddellijk voor de charmes van Damian ook al weet ze dat de situatie niet gezond is. Ik had van het begin de twee grote plottwists al door waardoor ik al wist in welke lijnen het verhaal zou eindigen. Het proces van het ‘willen uitgeven van een boek’ vond ik wel heel interessant om terug te zien in dit boek aangezien ik dit niet vaak tegenkom in boeken. De vriendschap tussen Dennis en Sanne vond ik ook wel leuk om te lezen. De schrijfstijl van Tamara is ook heel aangenaam om te lezen waardoor je door dit boek heen vliegt.

Door de schrijfstijl van Tamara ben ik wel benieuwd geworden naar haar andere boeken en ga ik deze zeker binnenkort eens lezen.

Dus persoonlijk was dit boek het niet helemaal voor mij (misschien had ik te hoge verwachtingen?) Ik gaf het hierom ook 2,5/5 sterren aangezien ik wel nieuwsgierig ben naar andere werken van deze auteur.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review