De vrouwe van myrdin – Cathinca Van Sprundel

De vrouwe van myrdin – Cathinca Van Sprundel

De vrouwe van myrdin
Published: 2018
Page Count: 219
Categorie:
ISBN13: 9789492585288
Elke magie, elke wens heeft zijn prijs Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt aan de Andere Wereld: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen. Nu is het eindelijk tijd om te vechten voor haar prinsdom. De beloofde hulp van koningin Aranrod komt in een andere vorm dan verwacht. In plaats van dat ze ten strijde kan trekken…

Laatst kreeg ik een berichtje in de groep van het Dutch Venture Publishing streetteam dat het boek De vrouwe van myrdin geschreven door Cathinca Van Sprundel zou verschijnen. Er werdt een blogtour rond gemaakt en ik schreef me hiervoor in. De cover van dit boek sprak me meteen aan en de samenvatting was veel belovend.

Aangezien dit boek een YA fantasy is lag het behoorlijk buiten mijn comfortzone. Maar eerder dit jaar stapte ik via DVP ook uit mijn comfortzone met het boek De stem van de zee geschreven door Mara Li en dit boek vond ik fantastisch. Dus ik waagde mijn kans en helaas lag het boek mij niet helemaal.

Dit boek heeft 219 pagina’s en maar 12 hoofdstukken. Het boek had dus behoorlijk lange hoofdstukken (ongeveer 20 pagina’s) en hierdoor kon ik mijn aandacht moeilijk erbij houden. De setting van dit boek is wel heel mooi neergezet en de schrijfstijl van dit boek is prachtig. De eerste helft van dit boek vond ik wel een beetje langdradig aangezien er niet veel actie in voor kwam, je leert vooral veel personages kennen en hierdoor moet je veel (aparte) namen onthouden. Ik vond het verhaal en de wereld wel sterk neergezet voor een fantasy. Maar aangezien ik niet vaak fantasy lees kan ik hier niet goed over oordelen.

Ik raad dit boek zeker aan als je fantasy leest of houdt van bijzondere verhalen in een fantasierijke wereld.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review