Leven als prinses in Texas – Debora Elisabeth & Lizzie Van Den Ham

Leven als prinses in Texas – Debora Elisabeth & Lizzie Van Den Ham

Leven als prinses in Texas
Genre:
Published: 2017
Page Count: 232
Categorie:
ISBN13: 9789463425919
Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde. Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de…

Omdat ik lid ben van het DVP street team zag ik dat dit boek ging uitkomen. Toen ik de verschillende stukjes over dit boek zag voorbij komen op social media werd mijn nieuwsgierigheid naar dit boek gewekt. Ik besloot hem dan ook via het portaal aan te vragen om te kunnen recenseren.

We volgen Samantha de Vriesch een prinsesje met een perfect leven, totdat haar vader Samantha en haar moeder verlaat voor iemand anders. Samantha haar moeder besluit te verhuizen naar Texas om daar een Bed & Breakfast te beginnen, hier ontmoet ze hun knappe klusjesman Scott wie Samantha haar hart toch wel sneller laat slaan.

Ik vond het een heel goed geschreven boek, aangezien het 2 auteurs zijn dacht ik dat het moeilijk zou zijn om het boek te volgen maar ik merkte niet eens dat het door 2 auteurs geschreven was omdat hun schrijfstijlen heel goed matchen met elkaar. Het boek las ook heerlijk weg omdat het ook een redelijk kort boek is. Aangezien dit boek wat korter is kan ik het ook zeker aanraden om te lezen tijdens een leesmarathon. Sommige dingen waren echter wel wat voorspelbaar en raadde ik dus heel snel maar dat was maar heel soms dus daar stoorde ik mij niet al te veel aan.

Ik vond dit boek een heerlijke ‘guilty pleasure’ om tussendoor te lezen, ik geef het boek dan ook 4 sterren en raad het zeker aan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review