Instinct – Anita Henriët

Instinct – Anita Henriët

Instinct
Genre:
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 222
Categorieën: ,
ISBN13: 9789082555431
Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld. Wanneer ze haar vriend op een feest betrapt met een ander, besluit Rose bij haar oma in Willits te gaan wonen. Maar de rust en heling die ze daar hoopte te vinden is momenteel ver te zoeken. Het…

Laatst werd ik door Uitgeverij Willowtreez gevraagd of ik het boek “Instinct” geschreven door Anita Henriët wou lezen voor een blogtour. Na de flaptekst te hebben gelezen besloot ik hier dan ook volmondig JA op te antwoorden aangezien het me wel aansprak.

Rose Prescott is anders dan andere meiden van haar leeftijd. Al zolang ze zich kan herinneren beschikt ze over vreemde gaven. Gaven die ze niet altijd in de hand heeft en angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld.
Wanneer ze haar vriend op een feest betrapt met een ander, besluit Rose bij haar oma in Willits te gaan wonen. Maar de rust en heling die ze daar hoopte te vinden is momenteel ver te zoeken.
Het kleine stadje wordt opgeschrikt door een reeks moorden en haar favoriete plek in het bos is hierdoor verboden gebied geworden.
Als Rose tijdens een avond stappen Dean White ontmoet, neemt haar leven een vreemde wending. De mysterieuze jongeman roept tegenstrijdige gevoelens in haar op. Al snel leert Rose dat ze Dean beter zoveel mogelijk kan vermijden.
Maar waarom blijven hun paden steeds kruisen?
En waarom krijgt Rose steeds vaker het gevoel dat hij een groot geheim net zich meedraagt?

Dit boek was echt heel goed, ik werd meteen in het verhaal gezogen. Het boek leest als een trein omdat je wilt weten wat er met Rose gebeurt en je wilt weten wat er nu zo mysterieus is aan Dean. De personages zijn ook heel herkenbaar aangezien iedereen wel “anders” is en aan dit aspect werd dan een paranormale twist gegeven wat ik heel creatief vond. Dit debuut van Anita is ZO sterk en ik ben heel erg benieuwd naar deel 2 in deze serie, I NEED MORE! Eerst was ik wel wat terughoudend aangezien ik al een tijdje geen paranormaal boek had gelezen, toch wou ik het nog eens heel graag oppakken en dit boek was zo goed (ik was vergeten dat ik paranormale boeken vroeger verslond) dus dit was een zeer positieve ervaring. Ik vind de kaft ook erg mooi, je ziet de zegelring (mensen die het boek lezen snappen dat dit met het boek te maken heeft) en ik vind de kleuren ook supermooi (love me some purple ? ) Ik geef het boek 4 sterren aangezien het mij zo verrast heeft! ik raad dit boek dan ook zeker aan voor liefhebbers van het paranormale genre maar ook mensen die een mysterieus boek willen lezen wat voorbij vliegt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review