Het verhaal van Amber – Jan Ruysbergh

Het verhaal van Amber – Jan Ruysbergh

Het verhaal van Amber
Series:
Series Number: 1
Published: 2015
Page Count: 192
Categorie:
ISBN13: 9789089315731
‘Het verhaal van Amber’ vertelt het relaas van de populaire Amber, die van een boerderij verhuist naar een appartement in Vilvoorde na de scheiding van haar ouders en het daar niet altijd makkelijk mee heeft. Aan de hand van dagboekfragmenten, sms’jes en chatberichten, hun favoriete liedjes en teksten… leer je de personages beter kennen dan in de reeks.

Zoals sommige van jullie wel weten is er een ‘nieuwe’ serie op Ketnet genaamd ‘D5R’ Deze serie gaat over 5 jongeren en de dagdagelijkse dingen die zij meemaken. Nu was ik laatst in de bibliotheek en zag ik dat er ook een boek over was gemaakt genaamd ‘Het verhaal van Amber’ Ik was wel nieuwsgierig en besloot om het boek mee te nemen en te lezen.

Dit boek is redelijk dun en las daardoor ook zeer vlot. Ikzelf vind de serie best wel goed en dit boek leek net een aflevering van de serie. Je volgt in dit boek het verhaal van Amber (ja DUH!) en hoe haar ouders uit elkaar gaan en scheiden. Dit boek is zeer speels en leuk vorm gegeven met de dagboekfragmenten, Sms’jes, … Dit gaf toch weer een extra element aan het boek en dan vond ik persoonlijk wel  erg prettig. Het verhaal was ook zeer goed geschreven, je leeft echt mee met de personages. Sommige dingen in dit boek waren echter wel wat voorspelbaar.

Ik vond dit echt een zeer leuk jeugdboek en raad het zeker aan (vooral aan de liefhebbers van de serie) Ik gaf dit boek dan ook 5 sterren omdat ik er enorm van heb genoten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review