Het boek van voorheen – Jen Minkman

Het boek van voorheen – Jen Minkman

Het boek van voorheen
Author:
Series Number: 1
Published: 2016
Page Count: 208
Categorie:
ISBN13: 9789463868150
De zestienjarige Leia woont al sinds haar tiende in het landhuis en leidt daar een geïsoleerd leven, samen met de rest van de jongeren. Diep vanbinnen is ze altijd nieuwsgierig geweest naar wat er schuilt achter de Muur die het eiland in tweeën deelt. Wanneer ze op een avond wegrent van Sol, hun wrede leider, ontmoet ze Walt, een van de Dwazen van achter de Muur. Hij vertelt een heel andere waarheid dan waarmee ze…

Ik kreeg op Instagram opeens een berichtje met de vraag of mensen dit boek wouden recenseren, ik had direct iets van JAAA tuurlijk.Dus ik heel fier een mailtje sturen en een dag later keek ik in de mailbox en daar was de epub versie van het boek. Ik ben er dan ook direct in begonnen en ongeveer 7 uurtjes later had ik het boek uit. Dit boek gaat over Leia die op de leeftijd van 10 jaar verhuist naar een landhuis om daar zelfstandig te leven met andere jongeren.Deze wereld is heel interessant geschreven namelijk met een muur er tussenin. In dit boek lees je in 2 perspectieven: die van Leia en die van Walt.

En we volgen dus eerst Leia die op 10 jarige leeftijd is verhuist naar een landhuis.Maar nu is Leia 16 jaar oud en dat betekend dat ze met een jongen kan trouwen om dan terug te keren naar haar geboorteplaats waar ook alle ouders leven.Maar Leia komt achter geheimen die  haar hele wereld op haar kop zouden kunnen zetten dus gaat zij met haar beste vriendin Mara en haar vriend Andy op onderzoek uit om zo de waarheid te ontdekken.
Ook in het boek volgen we Walt en Walt leeft aan de andere kant van de muur.Walt woont bij zijn vader en opa. Walt zijn opa gelooft heel erg in een god genaamd Annabel. En waar men dus in geloofd is dat deze god Annabel hen jaren geleden op het eiland heeft afgezet en terug zal komen om de mensen terug te brengen naar een land wat diep in de zee ligt. Ook Walt komt achter een paar geheimen, en zo begint het verhaal;

Doordat de werelden zo apart waren was het heel leuk om over te lezen, ik wou telkens weten wat er ging gebeuren dus bleef ik doorlezen. Dit boek leest dus heel vlot (de reden dat ik het in 7 uur uit had) Dit boek is ook niet TE dik maar 208 pagina’s dus dat valt nog mee. De personages zijn zo goed ontwikkeld. En het verhaal houdt je zo erg vast dat je op sommige momenten echt wilt huilen en op andere momenten dan weer in een lachbui wilt uitbarsten. Ik vond het dus een heel leuk boek en ik gaf het dan ook 4/5 sterren. Ik raad dit boek ZEKER aan.

Op 15 April is er een boekpresentatie in Haasbeek Alphen ad Rijn waar het boek dan exclusief te koop zal zijn en officieel kan je het boek op 30 April in de boekhandels kopen.

Als je de kans krijgt om dit boek te kopen, zou ik het zeker doen het is een heel origineel verhaal en ik heb er dan ook ENORM van genoten ?

Dit was mijn recensie van Het boek van voorheen geschreven door Jen Minkman ik ben superblij dat ik deze kans heb gekregen om dit boek op voorhand te lezen en te mogen recenseren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review