Hart van glas – Miranda Peters

Hart van glas – Miranda Peters

Hart van glas
Series:
Series Number: 1
Published: 2017
Page Count: 295
Categorie:
ISBN13: 9789492585134
Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe het kan dat ze zelf geen enkel schrammetje heeft opgelopen. Bijna tien jaar later lijkt ze een gewoon meisje. Ze doet het goed op…

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour rond het boek ‘Hart van glas’ geschreven door Miranda Peters.

Toen Jen laatst in de groep van het DVP streetteam plaatste dat er een blogtour zou worden gehouden voor dit boek was ik best wel nieuwsgierig. De flaptekst sprak me ook wel aan en hierdoor besloot ik om mee te doen.

Dit boek gaat over de 17 jarige Hester, toen zij 7 jaar oud was heeft haar familie een ongeluk gehad met de auto waarbij haar vader om het leven kwam. Op haar 17de verjaardag krijgt Hester dromen waarbij ze een jongen (genaamd Siem) leert kennen, ze ontdekt ook dat ze een bovenmenselijke kracht bezit.

Ik vond dit een heel goed debuut van Miranda Peters, ze weet de spanning goed op te bouwen met de dromen die heel abrupt stoppen waardoor je snel verder wilt lezen om te weten wat er nu gaat gebeuren. De romantiek in dit boek is ook super leuk en het boek leest door de schrijfstijl ook heel vlot.

De kaft vind ik ook wel mooi maar een klein detail dat ik opmerkte was dat de persoon op de kaft totaal niet lijkt op een meisje van 17 (maar dit is maar een klein detail) Ik vind het wel cool dat ze groen licht rond de persoon op de kaft hebben gezet (dit geeft het bovenmenselijke effect)

Ik gaf dit boek 4 sterren en ben zeer benieuwd naar wat Miranda in de toekomst zal schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review