Everything Everything – Nicola Yoon

Everything Everything – Nicola Yoon

Everything everything
Author:
Published: 2015
Page Count: 304
Categorie:
ISBN13: 9780552574235
Madeline Whittier is allergic to the outside world. So allergic, in fact, that she has never left the house in all of her seventeen years. But when Olly moves in next door, and wants to talk to Maddie, tiny holes start to appear in the protective bubble her mother has built around her. Olly writes his IM address on a piece of paper, shows it at her window, and suddenly, a door opens. But does…

We volgen de 18 jarige Maddy en zij is nog nooit van haar leven buiten geweest omdat zij lijdt aan een ziekte waardoor ze allergisch is aan alles. Maar als en opeens nieuwe buren langs haar komen wonen wordt ze verliefd op Olly.
Toen ik hoorde dat dit boek uitkwam in Amerika (via booktube) wou ik het al meteen lezen aangezien dat de flaptekst me wel enorm aansprak en het me een leuk concept leek. En toen het boek daadwerkelijk was verschenen las iedereen het en er was een enorme hype rond dit boek. Ik kon niet wachten en MOEST dit boek lezen!
Dit was het eerste boek dat ik in het Engels las, het is heel makkelijk geschreven waardoor ik maar een paar woordjes moest opzoeken. Ondanks dat ik dit boek in het Engels las en ik verwacht had dat dit wat stroever zou gaan dan Nederlands las ik dit boek toch in 1 dag uit. Dit boek leest dan ook lekker weg en er wordt ook wat spanning opgebouwd zodat je absoluut wilt weten wat nu gaat gebeuren. Dit boek heeft ook een hele mooie lay-out want je krijgt illustraties en leuke lettertypen doorheen het boek. Het enige minpuntje was dat ik de plottwist wel al op voorhand had voorspeld maar dat stoorde niet echt want het was nog altijd spannend om het geheel te ontdekken.
Dit boek met de mooie cover gaf ik 5/5 sterren en is zeker een aanrader! Dit is waarschijnlijk een van mijn lievelingsboeken dit jaar. Er is ook een film verschenen van dit boek en die wil ik ook heel graag gaan kijken.

Bekijk de film trailer:

Het boek kopen?
Engels:

Nederlands:

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review