Een dagje thuis met Bobbie – Ruth Wielockx

Een dagje thuis met Bobbie – Ruth Wielockx

Een dagje thuis met Bobbie
Series:
Published: 2019
Publisher:
Page Count: 16
ISBN13: 9789044835571
In Een dagje thuis met Bobbie neemt Ruth Wielockx je mee op pad met Bobbie. Samen met Bobbie doe je de dagdagelijkse dingen die bij een dagje thuis komen kijken. Geniet samen met Bobbie van een heerlijk dagje thuis en ontdek samen met hem de geluidjes die hier allemaal bij komen kijken.
Dit is de eerste keer dat ik een geluidenboekje lees en ik moet zeggen dat ik aardig verrast werd. Door de leuke en kleurrijke illustraties worden kinderen helemaal meegezogen in het verhaal van Bobbie en de knopjes met verschillende dagdagelijkse geluiden zorgen voor een interactief effect. Kinderen worden door de knopjes zelf gestimuleerd om de geluiden aan te zetten en dit keert terug in het verhaal bijvoorbeeld: “Druk maar op de deurbel!”. Als kindjes dan op het knopje drukken gaat de deurbel ook daadwerkelijk af. De geluidjes konden soms wel wat warrig overkomen en je moet dus heel goed luisteren tijdens het lezen.
Een dagje thuis met Bobbie is een heel leuk prentenboek voor kinderen van ongeveer 2 jaar. Het bevat alles wat nieuwsgierige lezertjes graag ontdekken, leuke en kleurrijke illustraties, geluiden en een simpel verhaal. Het boek toont de lezer verschillende dingen die je in en rond het huis kunt doen en is perfect om voor te lezen wanneer je zelf een heerlijk dagje thuis beleeft. Ga dus samen met Bobbie en Trix mee op pad en ontdek welke activiteiten je allemaal thuis kunt beleven. Het boek is een stevig uitgegeven hardcover die dus voor enkele tijd meegaat.
Een dagje thuis met Bobbie is deel van een reeks losstaande muziekboekjes die je iedere keer mee op pad nemen met Bobbie de beer en is een echte musthave voor in de boekenkast.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review