Dit is ons verhaal – Ashley Elston

Dit is ons verhaal – Ashley Elston

Na het lezen van 10 blind dates geschreven door Ashley Elston snakte ik naar meer! Toen afgelopen zomer bekend werd gemaakt dat er een nieuw boek van haar zou worden vertaald was ik enorm enthousiast. Het was ook een heel ander genre dan 10 blind dates waardoor ik des te nieuwsgieriger was naar dit boek.
Na een dronken avond stappen vijf vrienden samen het bos in om te gaan jagen, vier van hen kwamen levend terug uit het bos, één van hen weet wat er is gebeurt maar alle vier houden ze de lippen stijf op elkaar. Wat is er werkelijk gebeurt die ochtend in River Point? Wanneer Kate haar baas op de zaak van de River Point jongens wordt gezet schud dit hun kleine stadje wakker. Kate is vastberaden om deze zaak op te lossen, zelfs als ze hierdoor zichzelf en de mensen rondom haar in gevaar brengt…
Ik was heel benieuwd hoe een thriller van Ashley Elston zou lezen aangezien ik enkel nog maar haar contemporary boek heb gelezen. Het duurde ongeveer een 60-tal pagina’s vooraleer ik volledig in het verhaal zat en alle namen uit elkaar kon houden maar eenmaal deze 60 pagina’s waren gepasseerd las het boek als een sneltrein en kon ik niet stoppen voordat ik wist wie de dader was. Net zoals in 10 blind dates wordt er in dit boek gespeeld met verschillende elementen, zo volg je het verhaal niet alleen vanuit Kates perspectief maar krijg je ook steeds stukjes vanuit het perspectief van de dader te lezen en volg je enkele transcripten van afgenomen interviews. Hierdoor leest het boek niet enkel vlot maar krijg je ook een totaalbeeld van wat er die bewuste avond is gebeurt in River Point, het zorgt ook voor voldoende afwisseling en door in het hoofd van de dader te kunnen kijken werd ik ook nieuwsgieriger naar wie er uiteindelijk achter de moord zat. Ongeveer een 100-tal pagina’s van het einde had ik wel al een vermoeden van wie het zou kunnen zijn aangezien de oplettende lezer dit al wel zou kunnen afleiden vanuit het perspectief van de dader. Maar 100% zeker was ik niet. Hoe meer ik las hoe meer ik betrokken raakte in dit verhaal en het mysterie waardoor ik niet kon stoppen met lezen voordat ik het boek dichtsloeg. Een van de eerste plottwists zag ik echt niet aankomen en deze twist kwam dan ook op het gepaste moment.
Ik kan dan ook wel met zekerheid zeggen dat Ashley Elston vanaf nu een van mijn favoriete auteurs is geworden aangezien ik nu twee boeken van haar heb gelezen in twee totaal verschillende genres en ik ze beide enorm goed vond. Dit is ons verhaal is zeker een aanrader voor wie Een van ons liegt geschreven door Karen M. McManus een goed boek vond aangezien ik heel vaak terug moest denken aan dit boek. Ik kan dan ook niet wachten op een nieuw boek van Ashley Elston en kijk al reikhalzend uit naar 10 truths en een dare!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review