De stem van de zee – Mara Li

De stem van de zee – Mara Li

De stem van de zee
Author:
Series Number: 1
Published: 2018
Page Count: 300
Categorie:
ISBN13: 9789492585097
Arthur en Nimue wonen bij hun oma sinds hun vader op zee is omgekomen en kennen hun moeder alleen uit verhalen, maar daar komt verandering in als Nimue op zolder een oud dagboek van haar moeder Rona vindt. Kort daarop wordt hun dorp verwoest door een zware storm en overlijdt hun oma. Samen besluiten ze op pad te gaan met het dagboek als leidraad: door hun familiegeschiedenis te volgen, kunnen ze Rona misschien vinden. Tijdens…

Ik vond dit boek super leuk om te lezen ook al was het uit mijn comfort zone, toen ik de tekst las had ik niet echt een klik met het boek (ik wou het niet direct lezen) Maar om toch uit mijn comfort zone te stappen besloot ik toch mee te doen aan de blogtour, en wat ben ik aangenaam verrast! Dit boek is zo vlot geschreven en zo een mooi verhaal!
Ik vind de kaft ook heel mooi, de zee op de kaft geeft ook goed het gevoel en de setting van het boek weer.
Omdat ik lid ben van het DVP street team werd mij dit boek als recensie exemplaar aangeboden en aangezien het eens een boek was buiten mijn comfortzone wou ik het toch eens een kans geven.
Ik gaf dit boek 4/5 sterren op Goodreads, dit boek leest heel vlot en is supermooi geschreven en ik zou het zeker aanraden ook als het buiten jou comfort zone ligt want wie weet raak jij net zoals mij ook aangenaam verrast door dit boek.

Boektrailer: 

Het boek kopen?
bol.com: HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review