De roadtrip van je leven – Lizzie Van Den Ham & Lily Frank

De roadtrip van je leven – Lizzie Van Den Ham & Lily Frank

De roadtrip van je leven
Genre:
Published: 2020
Page Count: 255
Categorieën: ,
ISBN13: 9789463988780

Het is weer tijd voor een nieuwe blogtour, deze keer draait het allemaal rond het heerlijk nieuwe boek van Lizzie Van Den Ham & Lily Frank namelijk De roadtrip van je leven een zomerse feelgood wat je meeneemt op reis doorheen verschillende landen.

In De roadtrip van je leven volgen we het verhaal van Eline & Marcus. Wanneer Eline haar beste vriendin Bé vraagt om voor haar verjaardag bij haar op bezoek te gaan in Sicilië is Eline zeer enthousiast. Er zijn wel een paar probleempjes die daarbij komen kijken. Eline zal namelijk deze reis moeten maken in de auto en alsof dat nog niet genoeg was gaat het broertje van Bé ook nog mee op reis. Ook Marcus krijgt de uitnodiging van zijn zus (Bé) en is hier allerminst blij mee. Eline en Marcus kunnen elkaar namelijk niet uitstaan! Wordt deze roadtrip een absolute hel of leren ze elkaar beter kennen en wordt het toch nog een gezellige rondreis?

Toen ik zag dat er een nieuw boek van deze auteurs ging uitkomen was ik zeer benieuwd, ik las namelijk hun eerste gezamenlijk boek genaamd Het lied van mijn hart en dit vond ik een zeer leuk boek. Dit boek speelt zich af in de zomer waardoor je een echte summer feeling krijgt. Het is een feelgood met een diepere laag wat ik wel erg kan waarderen aangezien je zo een echt verhaal krijgt en de personages beter leert kennen in plaats van de ene seks scène na de ander. Doordat je in duo-perspectief leest leer je beide personages heel goed kennen en zie je ook hoe zij over enkele situaties in het verleden denken, dit vond ik zeer interessant aangezien de personages hierdoor meer diepgang krijgen. Doordat we hun hele doorreis door België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italië volgen en de auteurs hier heel veel research rond hebben gedaan om alle plaatsen in het boek te schetsen voelt het alsof je mee op reis bent. Ook wordt er wat spanning opgebouwd wanneer de personages opeens achtervolgt worden. Het boek is zo leuk dat je absoluut wilt blijven lezen en je pagina na pagina verslindt en voor je het weet heb je het boek uitgelezen.

De roadtrip van je leven is het perfecte zomerse boek om deze zomer te verslinden. Je leest het boek in een mum van tijd uit en aangezien we dit jaar vooral veilig in ons kot blijven kan je via deze weg toch nog een beetje mee op reis. Ik kon dan ook niet anders dan dit boek 5 sterren te geven! Ik kijk nu alweer uit naar nog een samenwerking van deze auteurs!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review