Blind date verboden passie – Meerdere auteurs

Blind date verboden passie – Meerdere auteurs

Blind date: verboden passie
Series:
Series Number: 1
Published: 2012
Page Count: 256
Categorie:
ISBN13: 9789022328002
Vakantie… zon, zee en moordlust? Als je dacht dat verloren bagage, stortregens en een muggenplaag het ergste is dat je kan overkomen op vakantie, heb je deze rampzalige vakantieverhalen nog niet gelezen. Vijf young adult bestsellerauteurs halen hun strafste verhalen over foute vakantieliefdes boven!

Dit boek bevat 5 griezelverhalen over vakanties:

  • 1ste gaat over vampieren
  • 2de gaat over heksen
  • 3de gaat over een horrorverhaal
  • 4de gaat over een heks
  • 5de gaat over een griezelstad

Ik vind korte verhalen collecties wel eens leuk om tussendoor te lezen. Toen ik laatst in de bib was aan het rondkijken zag ik dit boek vol korte verhalen en aangezien er verhalen bij waren van bekende auteurs was ik heel nieuwsgierig.
Dit boek is echt heel leuk om te lezen rond de tijd van Halloween aangezien het griezelige/ donkere verhalen zijn. Wat ik heel leuk vind aan korte verhalen collecties is dat je niet in een keer het boek hoeft uit te lezen maar tussen verschillende boeken door een kort verhaal kan lezen. Dit boek bevat ook verhalen van een aantal bekende auteurs wat ik wel aangenaam vond omdat je zo ook eens een paar korte verhalen van hun kan lezen. Aangezien dit boek 5 korte verhalen bevat merk je wel dat je gaat vergelijken en het ene verhaal al leuker vind dan de andere. Dit boek duurde ook best lang om uit te lezen aangezien ik steeds een kort verhaal tussen verschillende boeken door las.
Ik gaf dit boek uiteindelijk 3/5 sterren op Goodreads en raad het ook zeker aan als je houdt van korte verhalen collecties of gewoon eens iets anders wilt lezen tussen verschillende boeken door.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review