movie review: The davinci code

Het is 20:00 wat betekend dat het weer tijd is voor een extra blogpost, deze keer ga ik het hebben over de film The davinci code. Dus laten we snel beginnen.
da_vinci_code_characters_poster
Waar gaat deze film over?
Jacques Saunière, de curator van het Louvre, wordt in zijn eigen museum vermoord. Voor hij sterft, weet hij nog enkele mysterieuze codes op de vloer te schrijven. Voor de Franse politieagent Bezu Fache is Robert Langdon de belangrijkste verdachte. Sophie Neveu, de kleindochter van het slachtoffer, denkt daar echter anders over en helpt Langdon te ontsnappen. Samen volgen ze de sporen die Saunière heeft achtergelaten om de echte moordenaar te vinden. Langzaam ontrafelen ze een samenzwering van een mysterieus genootschap dat een geheim beschermt. Een geheim over het leven van Jezus Christus zo groot, dat het de mensheid voor altijd zal veranderen…
Pluspunten:
+ spannend
+ je weet de oplossing pas op het einde
+ goede cast
+ goed geacteerd
+ ik dacht eerst dat dit niet mijn genre was van films maar deze film heeft me toch aangenaam verrast, geef het zeker een kans.
Minpunten:
– 1 ding zag je wel al aankomen
Hoeveel geef ik deze film op 10?

  • een 8 op 10

 
Zo dit waren de artikelen van vandaag, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 5 van BLOGMAS.
 
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *