Most anticipated #1 – augustus 2019

Een nieuwe serie op mijn blog – die vele boekbloggers wel doen – is oplijsten welke boeken uitkomen in de maand en waar je erg benieuwd naar bent. Ik dacht: laat ik dit ook doen en zo ontstond Most anticipated! We beginnen de eerste met de maand augustus!

Dit boek gaat wel over mevrouw Moes en haar kakkerlakken – Marieke Van Hooff

Ik kijk uit naar dit boek aangezien ik deel 1 van deze serie begin dit jaar mocht lezen voor de uitgeverij, ik vond het een zeer tof kinderboek en kijk dan ook echt uit naar deel 2!

Het koninkrijk –  Jess Rothenberg

Image result for Het koninkrijk - Jess Rothenberg

AHHH! Eindelijk komt er een nieuwe Jess Rothenberg! “Het rampzalige verhaal van jou en mij” is een van mijn favoriete boeken en ik was dan ook heel triest dat Jess geen andere boeken had geschreven. Maar eindelijk is er een comeback met “Het koninkrijk”.

Jane, de vos en ik – Fanny Britt & Isabelle Arsenault

Image result for Jane, de vos en ik – Fanny Britt & Isabelle Arsenault

Hoewel dit boek niet echt op mijn radar stond in het begin trok het toch wel mijn aandacht toen ik een persmail ontving over dit boek. Na de korte samenvatting te hebben gelezen was ik dan ook erg nieuwsgierig.

Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes – Julia Bruce

Image result for Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes – Julia Bruce

Ook bij dit boek stond het eerst niet op mijn lijstje maar na de persmail te hebben ontvangen ben ik erg nieuwsgierig geworden naar het verhaal.

Backpack – Marlies Slegers

Backpack

Dit boek stond al een tijdje op mijn lijstje – het werd normaal ook eerst in juli uitgegeven en is daarna verschoven naar de maand augustus. Ik las al eens een boek van Marlies Slegers en vond haar schrijfstijl wel zeer fijn lezen waardoor ik erg benieuwd ben naar haar nieuwe boek.

Veel liefs – Beth O’Leary

Image result for Veel liefs – Beth O’Leary

Dit boek stond op mijn lijstje aangezien ik een youtuber kijk (chelseadolling reads) en ze in een vlog vertelde over dit boek en het een super interessant boek leek.

 

Dit was de eerste Most  anticipated! Naar welke boeken die in augustus uitkomen kijken jullie uit?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *